Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1380340 Kerst

 • Auteur
  Berichten
 • #2386342

  Hey dames,

  Leuke kerst gehad?

  Groetjes!
  Babette

  #4135714 Quote

  JAAAAAAAAAAAA!

  Heerlijk gegeten en gezelligheid gehad. Eerste kerstdag bij mijn schoonfamilie. En gisteren met mijn eigen familie. Ik moest gisterochtend werken en had samen met 2 collega’s het kerstontbijt geregeld. Erg leuk was het.

  Hoe waren jouw kerstdagen?

  #4135793 Quote

  Mijn kerst was geweldig 🙂 Hoefde nergens heen, iedereen kwam hier… Wij hadden voor het eten gezorgd en de gasten hebben een klus in huis gedaan hahaha…. Ons kleine meisje gaat een heel mooi kamertje krijgen…!

  En vandaag lekker relaxed…

  #4135805 Quote

  Ja, heerlijke dagen gehad. Vrijdag heerlijk bijgeslapen, ’s middags naar goede vrienden waar ik lekker gewoon languit op de bank kan als ik moe ben, heerlijk! En onze kleine man (11 maanden nu) deed het super! Gisteren bij mijn broertje geweest, samen met mijn ouders. We hebben zo’n 2 uur getafeld en tot mijn verbazing ging dat prima, zowel met mijn rug als met Tijn, die ook 2 uur lang vrolijk erbij zat aan tafel. Vandaag maar weer aan de slag voor het kamertje, begint op te schieten. Als het goed is gaat mijn man morgen witten en dinsdag de rest verven. Dan komt er schot in (mag onderhand ook wel)

  groetjes Natasja

  #4136079 Quote

  Super dagen gehadf als aanstaande ouders en kersverse man en vrouw!!! Dubbel speciaal en met de gedachte dat we volgend jaar onze spruit erbij hebben!!!
  @Babette: leuke foto’s op je Hyves van de kerst! Je buik is ongeveer net zo dik als de mijne zo te zien, maar de mijne heeft nog een dikke speklaag erom heen 😉 Typisch dat iedereen nu aan je buik wil zitten he? Net alsof ie roept ‘AAI MIJ!!!’

  #4136102 Quote

  Mijn kinderen zijn helemaal gaar! Van de drukte, de kadootjes (afspreken om geen kadootjes te doen heeft geen zin bij de oma’s!) en het vele eten en snoepen. Was wel erg gezellig. Nu Oud en Nieuw nog dan hebben we alles weer gehad!

  #4136147 Quote

  Hey Tam, ja m’n toettoet is behoorlijk haha 🙂 Blij dat ik niet de enige ben!

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen