Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1380424 Heb Het Gehad Met Het Zwanger Zijn

 • Auteur
  Berichten
 • #2386426

  nou de titel zegt al genoeg 😉

  ik wordt helemaaaaal gek van de pijn! mijn bekken zijn gewoon zo gaar als het maar zijn kan..ik kan nog niet even zitten en het begint alweer! in bed helemaal een hel! lig gewoon te janken als ik moet draaien of naar het toilet moet!
  ohja en dan die leuke urineweginfectie! alweer aan de antibiotica omdat ik er weer een had! dus weer lekker vaak plassen..en dat is zooo geweldig met die f*cking pijn!
  morgen ben ik 30 weken zwanger..en ik dacht maar yes yes dan kan ik echt aftellen,maar het voelt nog alsof ik een half jaar moet!
  ik ben zooo blij als het achter de rug is..en ik mijn kleine man vast kan houden!

  Liefs Kim

  #4135776 Quote

  Kan me voorstellen dat je het hebt gehad met de zwangerschap!
  Vooral als je bij elke draai weer die pijn voelt.
  En idd met 30 weken denk je nu aftellen maar voor jou is dat anders..

  Hier een beetje last van me rug maar voor de rest gaat alles goed.

  Ennn droom maar fijn over die kleine man van je!

  #4135801 Quote

  jeetje, ja dat klinkt niet echt alsof je zin hebt in nog 10 weken. en ik kan het me helemaal voorstellen!
  In mijn vorige zwangerschap had ik ook veel last van mijn bekken en het is een verschrikking!

  sterkte met de ellende!

  #4135802 Quote

  owh meid dat is echt niet leuk,vooral bekkenpijn is erg,en dan nog dat geplas de hele nacht,en dan met pijn is het nog erger!
  Ik heb last van m,n onderug een warme kruik wil nog wel eens helpen!
  Ik hoop voor je dat die laatste 10 wken snel voor je voorbij gaan!
  sterkte
  xxx

  #4135806 Quote

  Hoi Kim,

  ook van mijn heel erg veel sterkte! Ik had het tijdens mijn vorige zwangerschap ook gehad. veel last van mijn bekken, een medicijnallergie (zo veel jeuk, daar word je gek van) en zoooo misselijk! Was bij mij rond de 32/33 weken. Mijn gynaecoloog nam me gelukkig heel serieus en stelde voor de bevalling eventueel eerder in te leiden. Is uiteindelijk niet gebeurd (zelfs pas 9 dagen later dan uitgerekend bevallen) maar vanaf een week of 37 ging het (op mijn bekken na) wel weer. Dat eerder inleiden kon gaf mij wel veel rust en ook dat ik serieus genomen werd. Heb jij het al met je gyn. / verloskundige besproken?

  Nogmaals kop op!

  Natasja

  #4135859 Quote

  Hoi Kim,

  Ik lees van de pijn bij draaien.
  Ook ik heb erg veel last van mijn bekken gehad bij de eerste zwangerschap, en nu bij de tweede weer. De eerste keer liep ik bij een gewone fysio, en nu bij een gespecialisserde bekkenspecialist waar ik na de eerste zwangerschap heb gerevalideerd.
  Het is een wereld van verschil in therapie, je hoeft nml helemaal geen pijn te hebben bij het draaien in bed!!! Als je maar weet wat je moet doen met je lichaam, hoe je moet draaien, met je schuine buikspieren. En als je dit goed oefent met een bruggetje maken op de juiste manier gaat dit bijna pijnloos. Het is echt de moeite waard om een specialist te bezoeken om je hiervoor de tips te geven. Succes ermee!
  Kim

  #4135863 Quote

  Hey,

  Heel herkenbaar,ik ben het ook zat ook heeel veel last van mijn bekken.
  Ik werk dan nu ook nog maar halve dagen want als ik gewerkt heb verga ik van de pijn….
  Ik doe ook vaak een warme kruik tegen mijn onderrug.
  Erg is het en we moeten nog wel even…..

  Sterkte,

  Liefs Zonnetje

  #4135964 Quote

  Dames,bedankt voor jullie lieve woorden!
  ik heb het de vorige keer al eens aangegeven bij mijn gyn. en die zei ook dat het eventueel mogelijk was als ik zoon last ervan blijf houden en mits het kindje goed op gewicht is in te leiden na de 37 weken.daarbij heb ik ook nog de kans of vanaf nu de zwangerschapsvergiftging terug te krijgen en dan beland is zowiezo in het ziekenhuis en zal ik ook worden ingeleid (naaa de 37weken!) maar dat hoop ik niet,dat die ook nog eens krijg.

  en toch moet ik zeggen dat ik bij mijn 1ste zwangerschap er niet zoveel last van had..na de 30 weken deed het soms pijn maar meer niet!
  daar kreeg ik dan wel mt 35weken die vergifitging en belande ik in week 36 in het ziekenhuis..en was mijn bloeddruk zo hoog dat ze me niet eens konden inleiden,wat uiteindelijk met 39weken is gedaan alsnog.

  Het is gewoon even nog uitzingen met flink wat pijn pfff en dan maar hopen dat ik niet tot 42 weken hoef te lopen!

  #4135970 Quote

  Hi Kim. Echt hartstikke vervelend. Wat wat kan helpen is idd een specialist op bekkengebied en ook die bekkenband. Ik droeg m ook in bed op een gegevenmoment, omdat draaien zonder onmogelijk was en stilliggen is zeker geen optie ivm pijn. Bij ernstige bekkenklachten is het niet vanzelfsprekend dat deze weg zijn na de bevalling…. Eerder inleiden kan een optie zijn, maar wees je alsjeblieft bewust dat je dan een zeer bekken hebt en een kleine die je moet verzorgen.. Zorg dat je goeie therapie krijgt! ..en ga zo snel als dat weer mogelijk is sporten, onder goede begeleiding natuurlijk. Je spieren zijn heel hard nodig om weer beter te worden.
  Sterkte meis!
  xTaraneh

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen