Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1380659 Al Jaren Kinderwens Maar Geen Partner

 • Auteur
  Berichten
 • #2386661

  Hallo allemaal,

  Ik zoek vrouwen die net als ik 35+ zijn en om wat voor reden dan ook nog (steeds)/weer geen partner hebben. Ik heb al sinds mn 20e een sterke kinderwens, maar ben 2 keer behoorlijk “bedrogen” uitgekomen in relaties waar ik 100% en meer voor over had. Ik wil zo graag kinderen dat het momenteel mijn leven (op onaangename manier) beheerst. Ik sta er mee op en ga er mee naar bed… Ik wil geen onbekende donor en bij voorkeur natuurlijk ook niet alleenstaand moederschap… Maar kinderloos blijven is ook geen optie. De man van wie ik zielsveel hou, zie ik misschien eens in de 6 a 7 weken. De kans dat ik dan net vruchtbaar ben en het meteen ook raak is, is zoooo klein… Ik weet niet meer wat ik moet en ben ten einde raad… Ik zou graag vrouwen spreken die in een vergelijkbare situatie zitten.

  Groetjes,
  Delmira


  Wenser
  Bijdrager
  #4137007 Quote

  Ha Delmira, niemand reageert op jouw oproep. Ik denk ook wel dat je een een situatie zit waar minder vrouwen van dit forum in zitten. Maar desalniettemin erg vervelend voor jou. Ik wens je veel sterkte en hoop dat je de ware nog tegenkomt en dat hij ook een kinderwens heeft. Is de liefde van je leven op de hoogte van jou plannen? Of hoop je dat hij raak schiet terwijl hij van niks weet? En wat dan, ga je t m dan vertellen?

  Nou meid, veel sterkte met je wens. Ik heb je maanden gelede n ook al op dit forum gezien (toen het nog in oude vorm was), dus ik begrijp dat het je heel erg bezig houdt.
  Wenser

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen