Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1380736 Hoe Kwam Je Op Het Jgforum Terecht

 • Auteur
  Berichten
 • #2386738

  Naar aanleiding van de geweldige MemoryLane; hoe ben je hier toch zo terecht gekomen?

  In 2005 wilde ik zwanger worden en stopte na ongeveer honderd jaar met de pil (goh, ik heb een lijf en ik voel vanalles 😉 Mijn eerste vraag was dan ook “klopt het dat ovuleren pijn doet?”
  Als ik me niet vergis was het antwoord van TeHa toen dat het kon kloppen en hartstikke handig was, als je zwanger wilt worden 😉
  Toen redelijk actief met de uitgerekend-in-oktober-2006 mammies en daarna hier. Met de zwangerschap van Luuk wel een beetje gesnuffeld maar hier is het toch echt het gezelligst!

  Jullie?

  #4136121 Quote

  Tijdens het zwanger proberen te worden ben ik op dat forum terecht gekomen.
  Was de 2de maand zwanger dus snel verhuisd naar het juli 2006 forum.

  Ben dus al dikke 4 jaar op dit forum.
  Lees altijd wel meer dan dat ik schrijf, maar probeer wel te reageren op topics.

  Vind het nogsteeds jammer dat er veranderingen zijn waardoor er geen foto’s meer geplaatst worden.
  Gelukkig is er ook hyves waar je wel foto’s kan zien!

  #4136181 Quote

  Ik was actief bij Isa haar zwangerschap mei04 maar ik trok die sensatie-verhalen niet. Haakte na de bevalling af en bij Meike aangehaakt bij het juli06 forum.

  Ik had geen onbezorgde zwangerschap door het verlies van mijn nichtje en mijn hoge bloeddruk. Maar heel zwaar was het niet, was gewoon angstig.

  Pas na de geboorte van Meike begon met het zomer06forum mee te schrijven. Dat had met de bv te maken en het spoken s’nachts. Ik weet dat Esmé heel uitgebreid had geantwoord omdat ze ook met Kay bezig was geweest en advies van cb had gehad.

  Dat eerste jaar van Meike was wel heel zwaar, acheraf dan hè, toen zat ik gewoon iedere nacht met Meike beneden om niet het hele huis wakker te hebben. Heb heel wat discovery gezien en animal planet. Het was vaak zo dat Meike dan eindelijk sliep en ik klaarwakker was van de beelden die ik gezien had. Stom eigenlijk.
  Ben veel kwijt van dat eerste jaar gelukkig nog veel foto’s…

  ben benieuwd naar de anderen…

  Renske

  #4136189 Quote

  Tijdens mijn zwangerschap in 2003 van Jorick las ik af en toe eens mee en vond dat toen wel fijn om dingen te lezen wat andere meiden mee maakten maar kon mijzelf er niet toe zetten om ook mee te schrijven, had ook veel andere dingen aan mijn hoofd. Toen ik in 2005 zwanger van Milan werd, begon het snuffelen op JG weer een beetje en ben toen mee gaan schrijven met de zwangeren van September en van daaruit doorgeschoven naar het zomer2006 mama’s… Op dit moment ben ik eigenlijk minder actief maar kijk wel elke dag eventjes of er nog iets nieuws is…..

  #4136191 Quote

  Tijdens mijn zwangerschap in 2003 van Jorick las ik af en toe eens mee en vond dat toen wel fijn om dingen te lezen wat andere meiden mee maakten maar kon mijzelf er niet toe zetten om ook mee te schrijven, had ook veel andere dingen aan mijn hoofd. Toen ik in 2005 zwanger van Milan werd, begon het snuffelen op JG weer een beetje en ben toen mee gaan schrijven met de zwangeren van September en van daaruit doorgeschoven naar het zomer2006 mama’s… Op dit moment ben ik eigenlijk minder actief maar kijk wel elke dag eventjes of er nog iets nieuws is…..

  #4136200 Quote

  Ik ben in november 2004 op het JG-forum terecht gekomen op aanraden van een vriendin. In die tijd was ik nog niet zwanger. Ik raakte vlot zwanger en verhuisde naar het november2005-forum. Helaas ging het mis en zo kwam ik op het zwanger worden na een miskraam-forum. Na een half jaar mocht ik me weer aansluiten bij een mama-forum. Het juni2006-forum. Met een leuke groep meiden van dat forum hebben we nog steeds contact op Hyves. En af en toe ontmoeten we elkaar in wisselende samenstelling. Ik heb er fijne vriendschappen aan overgehouden. Morgen gaat Danae bv spelen met 2 andere kindjes van het juni2006-forum. Zij wonen toevallig redelijk in de buurt. Al vlot begon ik ook hier mee te lezen en af en toe te reageren. En dat doe ik nog steeds.

  @Renske, dat is dus ook de reden dat ik bepaalde dingen onthouden heb. Ik “volg” jullie al een hele tijd.

  Groetjes, Cathy

  #4136239 Quote

  Ik weet het nog heel goed. Ik was net zwanger. ongeveer 4 weken en ik kon het nog nauwelijks geloven. Ik ben gaan googlen en kwam bij het augustus 2006 forum terecht. Hier heb ik heel de tijd meegelezen. Na een tijdje ging ik ook echt meeschrijven. Het was zo fijn omdat je met heel veel andere meiden toch ongeveer het zelfde meemaakt. Uiteindelijk na de bevalling ben ik bij het zomer 2006 forum terecht gekomen. Ik lees nog wel vaak mee, maar schrijf niet zo heel vaak meer. Komt grotendeels door het forum wat ik een stuk minder fijn vind.

  Ik moet zeggen dat ik het best weleens mis.

  groetjes Natasja mv Jamie

  #4136240 Quote

  Toen Ivar een paar weken oud was, ging ik me dingen afvragen van goh, hoe doen andere moeders dat toch. Even googelen, je komt op een leuk forum waar je een schat aan informatie vindt en later ook nog hele leuke gesprekken kunt voeren. Geen wonder dat ik ben blijven hangen 🙂

  Liefs Jenneke

  #4136278 Quote

  Volgens mij was Thomas een paar weken oud, maar ik weet het niet eens zeker mee, hahahha! Ik weet nog wel dat ik het toen al een hele hechte club vond, waar ik eerst niet tussen durfde te komen als buitenstaander… Gek he? Nu ben ik niet meer van het forum af te meppen, zelfs niet nu ik het eigenlijk niets meer leuk vind soms zonder de sjeu van foto’s en gekke plaatjes en stiekum toch wel veel “kwijtgeraakte” mama’s.

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen