Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1380988 Hey Ben Ik Weer D

 • Auteur
  Berichten
 • #2386990

  Hey allemaal,

  Ben al een paar weken niet op deze site geweest, erg druk en veel spanningen thuis. Maar gaat nu allemaal weer iets beter gelukkig.
  Natuurlijk iedereen die er bij is gekomen…GEFELICITEERD!!!

  Ik ben 2 weken terug onverwachts naar het ziekenhuis geraakt ivm obstipatie. (nooit geweten dat je er zoveel pijn van kon hebben) Met ons kindje ging gelukkig alles goed, Maar ik moest voor de zekerheid toch een nachtje blijven. Voel me nu weer een stuk beter.

  Misselijkheid wordt langzaam aan wel minder, maar heb er rugpijn voor terug gekregen. Ach je moet er wat voor over hebben he. En ik moet zeggen dat onze 10 weken echo alles goed maakte. Zagen hem/haar druk bewegen. Zwaaien en trappen. Echt geweldig.
  Volgende week mogen we weer heen voor de 3 maanden echo. Spannend…..

  Verder hoop ik dat iedereen (ondanks de misselijkheid) ontzettend heeft genoten van de laatste kerst zonder de kleine die onderweg is. En natuurlijk een geweldig, gelukkig en zeker een gezond 2010.

  Liefs Noor

  #4136356 Quote

  Hi Noor,
  wat vervelend zeg dat je in het ziekenhuis terecht bent gekomen. Ik weet idd hoe het voelt (had er voor mijn zwangerschap altijd veel last van) nu valt het gelukkig nog mee, maar hou mijn hart vast!
  Hoop dat jij ook van je laatste kerst samen hebt kunnen genieten. Wij in iedergeval wel! Heerlijk uitgeslapen en uigerust!
  Iedereen goede jaarwisseling en let goed, want het kan weer glad worden en let op met het vuurwerk!! Ik blijf lekker binnen voor het raam kijken (geen risico’s) liefs Jantine

  #4136627 Quote

  Goh dat is inderdaad balen zeg hopelijk voel je je snel beter
  Gr Mama2

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen