Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1381165 Ik Ben Nieuw En Wil Mijn Verhaal Kwijt

 • Auteur
  Berichten
 • #2387167

  Hallo allemaal,

  Een aantal jaren geleden heb ik op dit forum (het oude forum) geschreven.

  Ik ben 27 jaar en na 4 jaar medische molen (iui,ivf) kregen wij te horen dat ik geen kinderen kon krijgen. Wij kregen 1% kans want mijn embyo’s waren van zeer slechte kwaliteit. 3 maanden na dit nieuws was ik spontaan zwanger tot ongeloof van het ziekenhuis. 28 april 2008 is onze dochter geboren en ze is helemaal gezond. Ik heb altijd gezegd dat ik 2 kinderen wilde maar dit heb ik uiteindelijk terug geschoven naar 1. Na 4 jaar ellende had ik het wel gehad en dacht ik dat het niet meer mogelijk was. Nu is het toch weer aan het kriebelen (al een hele poos) en zijn wij in de zomer richting de gyn gegaan. Daar alles uitgelegd en met name gevraagd wat mijn lichaam nog kan. In die 4 jaar ellende is vastgesteld dat ik vervroegd in de overgang zat. Omdat mijn cyclus niet normaal is(46 dagen) kreeg ik clomid. Dit heb ik al eens eerder gebruikt en dat deed goed zijn werk alleen geen zwangerschap. Nu blijkt dat ik niet meer reageer op 50mg en ben ik reeds begonnen met 100 mg. Dit baat mij wel wat zorgen want wat zegt dit over mijn lichaam, zit ik dan toch echt in de overgang?? Donderdag (cyclusdag 8) moeten wij voor de eerste FM. Dit is vroeg maar omdat ik verhoogde dosis heb gekregen willen ze dit goed in de gaten houden. Ik wil graag van me af schrijven hier.

  gr x-land

  #4136617 Quote

  hoi meid

  jeetje wat een verhaal. dat gaat je niet in je koude kleren zitten. ik hoop dat je er een weg in kunt vinden en probeer een klein beetje positief te blijven want je hebt al een prachtige dochter waar je van moet genieten.
  veel succes liefs kim


  wonder2011
  Bijdrager
  #4137681 Quote

  Hoi x-land,

  Net op andere topic van jou gereageerd ik had nog niet jou verhaal gelezen toen ik daarop reageerde.Snap nu waarom jij de FM had.
  Welkom hier op dit forum.

  Gr suusje

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen