Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1381445 Zal Niet Lang Meer Duren

 • Auteur
  Berichten
 • #2387447

  Afeglopen maandag naar de VK geweest. De baby ligt dieper dan ingedaald, en heb veel last van slijmverlies. De hormonen gieren door mijn lijf en heb vreselijke nesteldrang en alles moet schoon gewassen en gestreken wezen. De VK verwacht niet dat het nog lang gaat duren. Erg spannend! Ik hoop dat ze gelijk heeft. Maar o die onzekerheid! Zo spannend! Je gaat ook wel aan jezelf twijfelen van voel k het allemaal wel goed en hoe zal het gaan…. PFFF rothormonen!!

  Liefs

  #4136804 Quote

  ja, zo liep ik ook al weken geleden…maar het mag hier niet baten….ben nu 39 weken en 1 dag….ik kijk zo uit naar ons kindje.
  Hoop ook dat het niet te lang gaat duren meer, maar dat kan dus nog 2,5 week 🙁
  Ik hoop dat je snel je kindje in je armen kan houden Janne.
  Ik merk ook dat Jesse een stuk onrustiger is en maar blijft vragen naar de baby….net of hij ook wat voelt???

  #4136850 Quote

  spannend Janne,

  ik had je al een beetje gemist op het forum… je bent zo’n beetje onze aanvoerder… haha… ik ben heel benieuwd meis! Kom op hè! Hou vol, poets je raak… wie weet…. denk aan je!

  #4136883 Quote

  OH spannnnend!! We wachten met spanning af…het klinkt wel dat het heel dichtbij gaat komen bij jou! met dat slijmverlies, nesteldrang en die onrust in je lijf….nou laat maar horen als je weer meer nieuws hebt.

  Hier lopen de hormonen ook hoog op, terwijl ik nog maar 36 weken ben….heb wel zoiets van ben blij als straks die feestdagen voorbij zijn dan hoop ik echt weer tot rust te komen.
  Ben momenteel snotterdesnot verkouden, hoofdpijn, keelpijn, mijn moeder en mijn nichtje hebben precies hetzelfde…misschien een nawee van de mex griep injectie!

  succes meiden!!

  #4136927 Quote

  he janne
  spannend hoor als zo dichtbij lijkt te komen.
  zelf zit ik ook hoor voel ik de baby nog goed.
  of een beetje onderrug pijn dan denk ik begint het ….
  maar verder nu nergens geen last van.
  ook eindelijk eens lekker door geslapen vannacht.

  krukel hier het zelfde al een heeeeeeeeeele tijd verkouden en wat keelpijn. wie weet komt van die prik de kids hebben ook het zelfde.
  nou ja hopelijk gaat de verkoudheid snel over en keelpijn. heb dat nu wel gehad.
  groetjes van mij

  #4136972 Quote

  Ik wou dat ik tijd had voor die nesteldrang, maar met al 2 bengels thuis die kerstvakantie hebben komt het er niet van. Ik ben blij als ik de dagelijkse rommel weg krijg. Maar aan lekker extra poetsen kom ik echt niet toe. Al was het maar omdat mijn dikke lijf niet meer zo meerwerkt, haha.

  #4136980 Quote

  ja spannend is het zeker, heb een enorme huilbui gehad vanmorgen en ben het vandaag gewoon even zat. Manlief is niet zo lief vandaag, ook al loopt ie van alles schoon te maken. Hij loopt me af te snouwen en te doen, zal wel een reactie wezen op mij maar goed, een beetje begrip…?!?!

  Drink mezelf nu scheel aan de bitter lemon, geen idee of het helpt, maar dan hebik het geprobeerd he! Haha je gaat in de fabeltjes geloven!

  Thnaks voor de support!

  Liefs en jullie ook allemaal totoy de laatste loodjes zijn nu echt aangebroken he!

  #4136993 Quote

  Spannend hoor. Ik hoop zo voor je dat de VK gelijkt krijgt en dat je snel je kindje in de armen hebt.
  Veel succes

  #4137024 Quote

  Hey hallo janneB,

  Hier nog iemand vanmorgen bij VK geweest.
  Ze verwachten dat het bij mij ook niet lang meer gaat duren (maar ja je weet het nooit). Hogere bloeddruk en baby zit zo laag. Alles moet klaar, man lief niet thuis en moet nog het een en ander doen…voel echt wanneer klapt die bom!!! We wachten maar af, poetsen en ruimen nog maar een keer.
  Succes allemaal….

  Groetjes Rianne

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen