Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Vervolg afval topic

 • Auteur
  Berichten
 • #2389056

  Nou, vandaag 1e dag…ging eigenlijk wel goed.
  Na eind vorig jaar Sonja B te hebben geprobeerd ben ik in de laatste weken van 2009 overgestapt naar Dr. Frank (geen koolhydraten), want ik bleef zo hongerig bij Sonja B.Na 3 weken nog steeds, ik begrijp dat je maag aan minder moet wennen, maar toen ik zat te duizelen op de fiets met een kind voor en eentje achter was ik er klaar mee.Ik was wel afgevallen maar ik vond het gewoon gevaarlijk worden.Dus nu Dr Frank, gaat echt lekker.
  De grote grap is dat mijn man nu ook meedoet!!!(Ach, bierbuikje, zo lief dat ‘ie meedoet!)
  Hij heeft het totaal niet op dieten, en voor sporten heeft hij het te druk.Is geen smoes, hij is nooit voor 19:30-20:00 uur thuis, dan nog eten en nog een berg administratief werk afronden, nee, ik krijg hem niet meer om 21:30 uur naar een sportschool.
  Maar wat hij nog niet weet is (sinds kort heeft hij een andere functie; chefmonteur van Noord Holland, waardoor hij meer administratieve taken heeft dus thuis werkt) ik hem 2 keer per week naar de sportschool word gesleurd voor een lesje spinning.Ha, ik heb al oppas geregeld, mijn moeder komt 1 keer en mijn broer de andere avond, soms moet je als vrouw met de scepter zwaaien en beslissingen nemen ha ha!Niet dat hij 20 kilo kwijt moet, maar vond dat het ook leuk was omdat we dan meteen iets samen doen, en da’s lang geleden…
  Kortom, ik ben vol goede moed..maar ja, dit was pas de 1e dag…moet er nog velen….Maar houd mij ogen op de toekomst en dat is de zomer, kijk er nu al enorm naar uit, ben al helemaal klaar met die kou!!!
  Iedereen start morgen (maandag) he, hoe is het jullie vergaan inmiddels?
  Groetjes Roos.


  Hannah38
  Bijdrager
  #4138477 Quote

  Tada, ook hier iemand met goede voornemens. Heel braaf bezig met Sonja Bakker. Heb net een appeltje met een glas water op 🙂 Tsja!!


  dvd80
  Lid
  #4138494 Quote

  Goedemorgen!

  Vandaag weer gestart met dr Frank, ik heb niet op de weegschaal gestaan, ik durfde niet hahaha.
  Weer met goede moed begonnen, ik ga nu eerst voor de eerste 10 kilo, hopelijk wil het een beetje vlotten…..
  Nu een glas water en dan weer aan de poets. De kinderen zijn vandaag op kindergarten en ik houd een grote schoonmaak. wat ook best wel eens lekker is.

  Groetjes Danielle


  Mini
  Lid
  #4138496 Quote

  @ roos; Ik hoor meerdere om me heen die sonja b proberen en zo duizelig worden, maar een tante is er wel weer heel goed mee afgevallen.

  Ben vandaag ook weer actief begonnen.
  Afgelopen week met oud en nieuw toch weer veel gesnoept, hadden vrienden en familie over de vloer en tjah dan zitten we s’avonds aan toosjes met brie waar ik superdol op ben, heb wel geprobeer op 1tje na de supervette oliebollen te laten staan en dat is me wel gelukt.
  Nu weer heel actief beginnen met alle lekkere dingetjes door de week laten staan, wel normaal maar matig eten en heeeeel veeeel thee drinken hihi

  Iedereen heel veel succes toegewenst en ik hoop echt dat het voor iedereen leuk blijft en het lukt.

  Ik heb gisteravond een nieuwe garderobe bij manlief afgetroggeld, hahaha als beloning dat ik straks 😉 60 kilo weeg.

  Liefs Marina

  #4138581 Quote

  He meiden,

  Ik had dus net een heel lang verhaal getypt, is alles weer weg op de een of andere manier….
  Ik ben dus ook vandaag begonnen met Sonja..
  Ik wil graag 12 kg kwijt, dus nog wel even te gaan….
  Heel veel suc6 allemaal !!
  Liefs, Sophie


  vlijtige mama
  Bijdrager
  #4138589 Quote

  Hoi!

  Hier vanmorgen ook begonnen met SB.
  De eerste keer dat ik SB deed (met het oranje boek), was ik ook steeds erg duizelig en uiteindelijk in de 8 weken dat ik het volgde wel 3x “ziek” geweest, terwijl ik daarvoor nergens last van had.
  Ook had ik veel vaker een koortslip als tevoren.
  Ik ben met het boek gaan zitten, heb gerekend hoeveel calorieen je binnenkreeg, hoeveel vitamines etc. etc en het bleek dat ik te weinig vitamines en zuivel binnenkreeg!

  Nu heb ik de laatste keren SB gedaan met het rode boek (bereik en behoudt je ideale gewicht) en dit gaat stukken beter!
  Ook iets minder honger, ik drink een extra glas water voor ik ga eten, dat helpt bij mij erg goed.

  Nu ga ik lekker naar beneden een grote pot thee voor mij en Isabelle, die wil niet slapen, zetten.

  Liefs en suces allemaal!!!


  Hannah38
  Bijdrager
  #4138634 Quote

  Hey mama Momo, ik volg ook het rode boek van SB. Heb het 1x eerder gevolgd, en was niet echt duizelig, maar wel wat trillerig de eerste week omdat mijn lichaam moest wennen aan minder/anders eten. Vandaag ook wel een paar lekkere trek momenten gehad…. Zit nu wederom braaf te wezen en aan een Opkikkertje 🙂
  Succes allemaal, we gaan het redden hoor.
  O, ja, de weegschaal was echt niet aardig vanochtend, dus er moet gewoon minimaal 10 kilo af!

  #4138912 Quote

  Hoi Danielle, Jij volgtook Dr Frank he, nu heb i overdag totaal geen hongergevoel, moet zelfs wennen aan de enorme hoeveelheden voedsel als ontbijt en lunch.(een heel bakje huttenkase met 10 walnoten, kreeg het gewoon niet weg gisterochtend, wel lekker maar viel echt als een blok op m’ maag, en de lunch vban vandaag, was echt heerlijk sla met tonijn, maar toen ik het dus had gemaakt, had ik bijna een hele slaschaal vol!!Heb het met al mijn kids, behalve de jongste natuurlijk, zitten opeten, dus met z’n vieren, toen ging ‘ie wel op!
  Maar gemiddeld 1 uur na het avondeten krijg ik weer honger, ik snap ook wel hoe zoiets komt.Wij eten geen aardappels of pasta natuurlijk, en dat vult wel, en ’t zal ook wel te maken hebben met dat je maag moet wennen aan minder eten.Maar vraag me af hoelang je maag daarover duurt ha ha!!!
  Heb jij hier last van?Verders vind ik het prima vol te houden, niet duizelig ofzo…
  Gr.Roos.

  #4139044 Quote

  hee meiden

  ook ik ben weer braaf begonnen
  gister de 1ste dag
  ben ook met dr frank begonnen
  moet er wel erg aan wennen
  miste gister vooral mijn aardappeltjes hahahaha

  maar had geen hongergevoel alleen gisteravond bij een filmpie had ik trek in iets lekkers en dus ook gesmokkeld ( oeps )
  vamndaag beter

  groetjes maurilla

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct