Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

En Janne???

 • Auteur
  Berichten

 • dittie
  Lid
  #2389104

  Heb je kunnen slapen of ben je bevallen?? Ben erg nieuwsgierig. Hier nog niets te bekennen….


  dittie
  Lid
  #4138458 Quote

  Snap goed dat je enorm baalt. Bij mijn eerste zwangerschap heb ik dit 2 keer gehad. Aaaah, toen werd ik ook echt gek. Denk je dat het eindelijk begonnen is en dan is het weer niets.
  Heb je wel een beetje kunnen slapen of heb je er nog veel last van gehad ’s nachts?


  beyou
  Bijdrager
  #4138462 Quote

  das inderdaad wel balen.
  heb ik met me zoontje gehad 4 uur lang voorweeen.
  en daarna ineens alles weer weg.
  4 dagen later is die toen wel geboren.

  nu vannacht van 3 tot 5 uur wel wakker gelegen.
  wat harde buiken af en toe.
  groetjes van mij

  #4138472 Quote

  Ja ik heb wel kunnen slapen gelukkig! Dus ben een beetje bijgetankt! Af en toe wakker met steken, maar was zo moe dat k weer in slaap viel!

  liefs

  #4138502 Quote

  Hey Janne,

  Wat jammer dat het niet doorgezet heeft. Had gisteren gereageerd, maar staat er ook niet bij. Had vannacht nog wel gedroomd dat jij je kleine beeb al in handen had. Hopelijk duurt het nu niet lang meer.

  Liefs Milou

  #4138511 Quote

  Haha! Dat je over me droomt! 🙂 zo zie je maar dat we allemaal toch met elkaar bezig zijn! Bedankt voor je lieve berichtje! Ik hoop ook dat het nu niet lang meer zal duren!

  Liefs Janne

  #4138522 Quote

  Wat jammer zeg Janne!!!! Nou, ze zeggen dat voorweeen ergens goed voor zijn, dus ik hoop dat dat een klein steuntje is. Gelukkig heb je nog wel kunnen slapen.
  Ik heb nu ook regelmatig harde buiken en af en toe steken. Ik hoop ook zo dat het niet lang meer gaat duren….. ben nu 40,2w. Hoop dat we allebei snel ons kindje kunnen vasthouden…….

  liefs


  peet37
  Bijdrager
  #4138590 Quote

  Hey Janne,
  Wat jammer voor je dat de weeen zich niet doorgezet hebben.
  Bij mij begon het met buikkrampen, ik dacht dat ik nar de wc moest, een half uur later had ik echter heftige weeen, om de 2 a 3 minuten, die ruim 60 sec. duurde.
  Na 3 kwartier klokken de vk gebeld, die kwam wel even kijken zij ze. Na een kleine 2 uur zat ik dus al op 10 cm ontsluiting.
  Een kleine 3 1/2 uur later is onze Thijs geboren.
  Ik heb het niet als heel heftig ervaren, doordat het allemaal zo snel gegaan is, overrompelde het mij nog al, ook omdat hij zich 11 dagen te vroeg aankondigde.

  Hoop voor je dat het voor jou nu snel achter de rug is.
  Succes.
  Liefs, Peet.

  #4138615 Quote

  Even een teleurstelling, he, dat de echte bevalling nog niet begonnen was. Maar die voorweeen kunnen misschien al wel het nodige voorwerk doen voor de bevalling. Wellicht gaat het straks dan sneller.

  Overigens heb ik mijn tweede ook in een kleine 3 uur gekregen en herken het overrompelende wel een beetje. Zeker omdat ik een half uur na de geboorte al in het ziekenhuis lag na een thuisbevalling. Maar dat was nummer 2. Jij krijgt toch je eerste kindje???

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct