Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Groei echo niet goed, op naar het Zkh!

 • Auteur
  Berichten
 • #2389220

  Hoi meiden,
  Ik had vanmorgen een groei echo omdat ze vorige week toch vonden dat de baby wel erg aan de kleine kant was.
  Nou de echo bevestigde dat dus vanmorgen. Het hoofd en benen enzo loop prima op schema, maar het is nog veel te licht! Buikomtrek loopt op 32 weken terwijl ik 37wk1d ben! Dus zo meteen naar het ziekenhuis voor een 2e opinion bij de gynocoloog. De Vk denkt dat ik via de placenta misschien te weinig voeding door geef en dan zou het voor die kleine beter zijn om naar buiten te komen. Dat zou dus betekenen dat ze me gaan inleiden. Net dus maar een vluchtkoffertje ingepakt om mee te nemen. Alleen heb ik helemaal geen mini-pakjes voor de baby! Was gister pas begonnen met de was en heb nu alleen maatje 56 schoon, dat is veel te groot voor mijn mini baby!
  Naja, hopen dat het allemaal mee valt en dat ik straks gewoon weer naar huis toe mag met een gevulde buik!
  Mn vent is helemaal op van de zenuwen, ik ben vrij rustig, maar werd net helemaal zenuwachtig van hem dus ben voor mn eigen rust maar even achter de pc gedoken.
  Nou, als ik weer thuis ben, plaats ik weer een berichtje!
  Liefs,
  Mar


  krukel
  Bijdrager
  #4138601 Quote

  Hoi Marjolein!

  Heel veel sterkte en succes! Ben heel benieuwd wat de gyn gaat zeggen. Spannend joh!
  Ik krijg a.s. vrijdag een echo, maar ik geloof dat dit meer is om te kijken hoe de kleine erbij ligt. En een van de verloskundige moet nog een diploma halen voor vergevordere echo’s van zwangerebuikjes. Ik denk ook wel dat ze meteen het hoofdje opmeten enzo..dus ben wel heel benieuwd wat ze gaan zeggen. laatste echo was 20 weken echo…en dat ligt al een tijdje achter ons.

  Het lijkt wel spannender voor de man als voor jezelf…haha die mannen ook met hun zenuwen…Hier nog zo’n overbezorgde man, die wilde dat ik vandaag perse de verloskundige zou bellen over mijn voorweeen/harde buiken die steeds meer terug keren. Wat ik al wist heb ik vanmorgen via de telefoon gehoord, als de “voor weeen” stoppen dan is het een valse start en is het puur indalen voor de kleine!

  Nou veel succes he! liefs Janne van Krukel, 36,4 weken!

  #4138611 Quote

  Spannend Marjolijn. Hope+ijk is alles goed met de kleine en kun je beeb in je buik weer naar huis. Misschien krijg je wel rust voorgeschreven. Had mijn schoonzusje.


  dittie
  Lid
  #4138644 Quote

  Hoi Marjolein,

  Ik hoop voor je dat je dadelijk weer lekker thuis bent met je baby nog in de buik.
  Och en die kleertjes…dat is zo erg nog niet.
  Doe rustig aan en we horen het wel.
  Succes!

  Liefs

  #4138667 Quote

  Hey Marjolein,

  Ik hoop dat het goed gaat en dat baby nog even in je buik mag blijven.
  Succes zometeen en probeer lekker rustig/ontspannen te blijven. Het komt toch hoe het komt en misschien moet je wel helemaal rusten.
  Ach en die kleertjes dat komt wel goed hoor.
  Succes…we horen je wel weer.

  Groetjes Rianne

  #4138669 Quote

  Hoi marjolein,

  Zo zie je maar, vrouwen houden hun hoofd er goed bij in spannende situaties.
  Ik hoop dat de uitslag meevalt en dat je straks weer lekker thuis bent met de baby nog in je buik!
  Sterkte!!!!!!!!

  liefs

  #4138672 Quote

  Hey Marjolein,

  Heel veel succes in het ziekenhuis! En die kleertjes, dat komt wel goed hoor meis. Desnoods stuur je nog even iemand erom!
  Hoop aan de ene kant voor je dat de beeb nog even blijft zitten, maar aan de andere kant….. het zou ook wel fijn wezen he als het eruit is! Heel veel succes en we horen er wel van!

  Liefs

  #4138744 Quote

  Hoi Hoi,
  dankje wel allemaal voor de lieve woorden! Ik ben na 3 uur wachten en onderzoeken weer thuis, inclusief baby in de buik! Op de echo daar leek de groei achterstand toch een stukje minder gelukkig. Het enige nu is dat de druk in de navelstreng wat aan de hoge kant is, dus donderdag moeten we opnieuw voor een echo. Die word dan door een arts echoscopist gedaan. En als het dan weer te hoog is betekend dat ik bij hun onder controle moet blijven en in het Zkh moet bevallen. Niet heel ernstig dus, maar wij zelf hopen stiekem toch op een thuis bevalling dus fingers crossed dat het donderdag allemaal mee valt!
  Bedankt allemaal voor de steun en ik hou jullie op de hoogte!
  Liefs,
  Mar

  #4138764 Quote

  Hey Marjolijn,

  Fijn dat je weer inclusief baby in je buik thuis bent! Idd hopen dat het allemaal goed mag zijn donderdag en dat je gewoon lekker in je eigen kotje mag bevallen! Ik duim met je mee!!!

  Liefs

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct