Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Wie ook 3 keizersnedes?

 • Auteur
  Berichten
 • #2389622

  Omdat tijdens mijn eerste bevalling bleek dat mijn bekken toch iets te smal was (na poging met vacuum), is de 2de met een geplande keizersnede geboren.
  Ik ben nu 33 weken zwanger van nr 3, die weer met een geplande keizersnede geboren zal worden.
  Wie heeft hier al ervaring mee? Of wie staat er ook een 3de keizersnede te wachten?

  Groetjes Suus


  nancy84
  Lid
  #4140685 Quote

  hoi suus mijn 1e en 2e zijn ook met een keizersnee geboren. ik ben 7 weken zwanger van nummer 3 en krijg dus ook een keizersnee.

  groetjes nancy

  #4142253 Quote

  Hoi Nancy,

  Zijn jouw vorige 2 keizersnedes ook geplande geweest? En zijn ze bij jou beide keren goed verlopen?

  Groetjes Suus


  nancy84
  Lid
  #4142266 Quote

  Hoi Suus,

  De eerste was niet gepland maar na 18 uur weeen en een uur persen kwamen ze erachter dat het niet zou lukken op de natuurlijke manier. En Mijn 2e was wel gepland heb ik zelf gekozen aangezien het de eerste keer heel erg mee was gevallen. En de 2e keer verliep net zo als de eerste. ik mocht na 3 dagen naar huis. Ik liep de 2e dag al over de afdeling omdat ik het niet uithield in bed haha.
  Het enigste waar ik nu tegen op zie zijn die paar daagjes in het ziekenhuis omdat ik al 2 kleintjes heb. de oudste is dan net 3 en de jongste word vlak na de geboorte 2.
  En zijn ze bij jou ook goed verlopen?

  Groetjes Nancy

  #4143557 Quote

  Hoi Nancy,

  De eerste was een acute keizersnede. Ik had heel snel volledige ontsluiting (6 uurtjes), maar na een uur flink persen zat er nog geen beweging in. Toe de gyn erbij gekomen en vacuum geprobeerd icm weeenopwekkers. Omdat zij dacht dat de persweeen misschien niet heftig genoeg zouden zijn. Na 2 pogingen met de vacuum, duwen op mijn buik enz en nog geen beweging van de kleine besloten tot een keizersnede.
  Bleek het laatste stukje van mijn bekken te smal te zijn.
  Met de 3de dus een geplande keizersnede. Zag er helemaal niet tegenop, omdat de eerste keizersnede me erg was meegevallen. Maar helaas verliep het deze keer wat anders.
  Ten eerste zat de ruggeprik niet goed. Dit heb ik van het begin af aan aangegeven, maar werd niet geloofd door de assistent van de anestheasist. Voelde dus van alles. Daarnaast was ik erg verkleefd, waardoor de kleine er weer niet uit kon. Ook vacuum bij te pas gekomen die er tot 3x toe vanaf is geplopt. Paniek ivm veel bloedverlies.
  Nee, was erg heftig!
  Gelukkig wel heel snel opgeknapt. Was ook na 3 nachtjes weer thuis en liep de volgende dag al naar het toilet e.d.
  Dus het herstel na de keizersnede zie ik niet tegenop. Wel tegen de keizersnede zelf.
  Woensdag gaan we plannen en dan wet ik welke gyn mij gaat helpen. daar wil ik dan een heel goed gesprek mee hebben. Evenals met de anestheasist. Gewoon goede afspraken maken. Hopelijk krijg is er dan weer wat meer rust in.
  Nog een kleine 4 weekjes en dan is het allemaal weer achter de rug. Kijk wel erg uit naar het resultaat 😉 ons kleine manneke!

  Jouw kindjes zijn wel iets jonger dan de mijne.
  Mijn oudste is 5 en mijn jongste is 3, maar die wordt eind maart 4. Ben ze nu al aan het voorbereiden dat mama straks een paar daagjes niet thuis is. Zie er ook wel tegen op hoor. We hebben wel besloten dat de kinderen lekker bij papa thuis blijven en niet gaan logeren. Gewoon zoveel mogelijk hun gewone leventje door laten gaan. Dan is mijn man wel veel minder bij mij, maar dat is dan maar zo. Het is maar voor een paar daagjes en dan kan ik me helemaal richten op de baby en de borstvoeding. Zal het er nog wel moeilijk mee krijgen, maar weet dat het voor de kinderen het beste is.
  Alleen de dag van de keizersnede zelf moeten we even opas regelen.

  Maar als ze zo klein zijn als jouw kindjes snappen ze het allemaal wat minder goed natuurlijk.
  Snap wel goed dat je daar tegeop ziet hoor.
  Hopelijk gewoon weer net zo snel thuis als met de 2de, dan kan je de rest van de kraamtijd lekker thuis doen. lekker de kinderen in de buurt.

  Heb je al een echo gehad?

  Groetjes Suus

  #4143558 Quote

  moest natuurlijk zijn, bij de 2de.
  Ben nu zwanger van de 3de 😉

  Lees ook: De bevalling: wat kun je verwachten?
  #4148806 Quote

  Hoi hoi ,

  Ik heb ook 3 keizersnedes gehad de 1ste met spoed en de andere 2 gepland ..en nu ben ik 17 weken zwanger dus ik ga op naar de 4e keizersnee

  Groetjes

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct