Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1387350 Flesjes

 • Auteur
  Berichten
 • #2393352

  hoi allemaal,
  wie gaat er flesvoeding geven?

  weten jullie al welke flesjes jullie gaan gebruiken?

  ik had bij ons dochtertje die van ‘avent’….prima bevallen,maar nu kreeg ik in de etos doos een flesje van ‘nuby’, ik hoorde van een vriendin dat die ook heel fijn zijn.
  iemand ervaring hiermee?
  liefs lot.


  DaanenRalf
  Bijdrager
  #4142717 Quote

  Hoi Lot,

  Wij gaan ook flesvoeding geven.
  Ik heb twee flesjes van Avent, daar ga ik het mee proberen…Ik weet wel dat vrienden van ons de flessen van (volgens mij) Etos eigen merk heel fijn vonden omdat hun kleine dan veel beter dronk!
  Ik ga gewoon even proberen met verschillende flesjes en dan kijken waarmee het het beste drinkt voor de kleine.

  Liefs Daan

  #4142802 Quote

  Hooi,

  Voor mij is het ook de tweede en bij de eerste vond ik het erg fijn dat de aventflesjes op de kolf aangesloten konden worden. Voor mn zoontje (15 mnd) gebruik ik nog steeds avent, en als de volgende baby ze ook accepteerd ga ik niet switchen van flessen. Avent bevalt me prima.

  Liefs Jen

  #4142848 Quote

  Ik gebruik ook de Avent. Toch het prettigste voor de kleine que speen etc.

  Dus de Avent word het zeker weer!

  #4142925 Quote

  Heb inmiddels een aantal verschillende flesjes in huis, waaronder Avent en Nuby! Ben benieuwd waaruit ze het beste drinkt, maar wil zoiezo borstvoeding geven.

  De flesjes zijn dan bedoeld voor afgekloft melk, zodat paps ook de fles kan geven 😉

  #4142976 Quote

  Ik heb verschillende… Zoon van die kleine flesjes van etos eigenmerk.. nu heb ik voor mijn meisje straks 3 van die nuby flesjes staan… want je kreeg met een vole spaarkaart van etos babyzegels 1 flesje, ik had twee kaarten dus twee flesjes opgehaald… Maar had er dus ook 1 uit de babydoos van de etos…

  Maar ik geef geen flesvoeding maar borstvoeding.. Borstvoeding combineer ik met de fles maar dan met moedermelk erin, om zo de kleine te laten wennen aan de fles zodat ik het met gerust hart achter kan laten bij het kdv…

  #4143031 Quote

  Ook hier flesvoeding.. Maar ik gebruik de S-flessen van Difrax, hebben mijn andere kids ook prima mee gedronken..

  ik zou niet teveel wisselen en uitproberen, dan kan je kind niet echt wennen, is mijn ervaring..

  #4143035 Quote

  Hoi dames,

  Soms is het niet echt een keuze om je kind bij te voeden. Soms zal het wel moeten. Omdat mn zoon heel groot was bij de geboorte had hij niet genoeg aan de BV die ik produceerde. Dus moest hij meteen ook aan de fles (kunst voeding) Heb vanaf het begin tot ruim 6 maanden zowel borstvoeding (zelfs een tijd alleen maar bv) als kv gegeven. Is altijd goed gegaan. Bij deze baby zal dat waarschijnlijk weer hetzelfde gaan.

  Liefs

  #4143119 Quote

  Ik ga bv geven, maar op de avonden dat ik er niet ben krijgt de kleine een fles met bv. Onze oudste had de avent flessen, maar de 2e vond die maar niets.
  Die heeft de Difrax S fles. Erg fijne fles ook.
  Heb nu laatst een kleintje gekocht voor maar 1,50 euro. alvast voor de baby. Heb nog een Avent liggen van de Kruidvat doos vorige keer en die Nuby. Dus deze 3e heeft keuze zat 😉

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct