Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1388758 1ste Echo Gehad

 • Auteur
  Berichten
 • #2394760

  vandaag 5 weken en 6 dagen.
  Zojuist de 1ste echo gehad.
  voor de termijn zag het er goed uit. Vruchtzakje gezien en de dooier. Vruchtje nog niet zichtbaar.
  Voor het hartje was het veel te vroeg zei de gyn.
  Dus volgende week maandag weer een echo.

  Ze zei je hebt evenveel kans als elke andere vrouw om een goede zwangerschap te hebben.

  We zijn opgelucht maar had toch wel graag iets meer willen zien. Volgende week beter.

  gr. nath

  #4144143 Quote

  Aaah wat goed dat je wel wat gezien hebt! Maandag alweer een echo, zooo wat naar (hahaha)Houd ons op de hoogte!

  Ik mag over 3 weken, dan ben ik 7w3d dan moet er wel een hartactiviteit zijn!

  Wanneer ben je uitgerekent?

  Liefs

  #4144162 Quote

  he meiden,

  Mijn baarmoeder was wat uitgerekt zeg maar, dan zie je wat minder ofzo. Ach we zullen het zien.

  Jullie nog wel lang wachten zeg. Zolang we geen bloedverliezen heb en hou ik de hoop.

  @mommy3 elk lichaam zit anders in elkaar. Dan hoor jij vast wel het hartje al. De gyn zei het al toen we alleen nog maar de babbel hadden dat het nog wel heel vroeg was, dat we niet veel zouden zien.

  @Betty, 14 september ben ik uitgerekend, hopen dat het deze keer goed gaat. Ik wou heel graag thuisbevallen, maar als de gyn me zo goed blijft controleren dan kan de vk men rug op hhahaa. Dan neem ik het ziekenhuis maar voor lief.

  Hoe voelen jullie je?

  liefs.

  p.s. ik heb al een klein rompertje gekocht

  #4144191 Quote

  He Nathalie,

  Ik had hier al wat kleertjes liggen en wat speeltjes die ik had gekregen bij de zwangerschap van van de zomer. Die heb ik wel te voorschijn gehaald. Ik pas iets kopen als ik de eerste echo gehad heb.

  Ze zeggen namelijk dat de eerste 12 weken cruciaal zijn, maar het schijnt dat de hoeveelheid kans op een miskraam al heel veel afneemt met 8 weken… Ach, ik moet eerst komende vrijdag halen, dan ben ik 5 weken en ben ik verder dan dat ik bij de mk was… Dat zou al heel wat zijn voor mij… En die 8 weken… voor ik het weet ben ik er!

  Ik voel me wel goed, alleen giga gevoelige borsten en pies constant! Ook slaap ik ’s nachts amper.. Rusteloos en gewoon niet moe! Heb sinds net een kleine druk onder in mijn buik. Alsof er een gevulde waterballon(netje) in zit!

  Liefs!

  #4144194 Quote

  he betty,

  Ik heb ook nog een kadootje liggen van mijn vorige zwangerschap, die pak ik pas uit als ik het hartje gezien heb. Maar liep zaterdag in de stad en kon het niet laten. Eigenlijk moet ik wel meegroei bh’s gaan kopen, men borsten groeien als kool.

  Ik weet precies wat je bedoelt, ik had de vorige keer een bloeding bij 5 weken, en als je daar nu dan overheen gaat dat is super. Dan heb je al het gevoel dat het al beter zit.

  Ik heb zere tepels en ben onwijs moe, kan de hele dag wel slapen, snachts word ik vaak wakker en droom heel naar. Mijn eetlust is wat minder, maar ben niet echt beroerd ofzo. Soms denk ik hing ik maar boven de wc. Ik heb ook echt last van mijn darmen. Het werkt anders dan normaal zeg maar.

  Het klopt dat eigenlijk de weken zo voorbij zijn, voordat ik vandaag naar de gyn mocht was ook zo voorbij. We houden elkaar op de hoogte

  kus nath

  oja dat gevoel onderin je buik is heel normaal hoort er gewoon bij.

  #4144196 Quote

  hey

  inderdaad ieder lichaam is anders hoor!! ik had bij de anderen ook al met 6 weken het hartje gehoord en zien kloppen dus ik hoop dat dat nu weer zo is,anders kom ik gewoon snel weer hoor!!

  ik heb zelf nog niks gekocht maar wel al wat van mijn vriend gekregen, een rompertje met slofjes en mutsje…
  ik koop meestal niet zo vroeg wat, tot ik de eerste echo gehad heb..

  ik heb met 8 weken een miskraam gehad en dat vind ik toch een spannende week, maar als ik het hartje gehoord heb dan ben ik toch heel wat zekerder meteen, eigenlijk ben ik pas gerust als ik beweging voel! tot die tijd ben ik meestal wel wat zenuwachtig.

  snachts is hier ook drama, wakker liggen en zweten!

  mijn buik is wel al mega opgezet! ze zei dat dat kwam doordat het mijn 4e is, maar hoe moet ik dit stil houden? mijn dochter van 4 is ook al bijdehand en sprak vandaag haar wens uit tijdens het eten! een broertje of zusje!! toeval?? hmm

  liefs

  #4144229 Quote

  Het hartje horen met 6 weken?????
  Dat is zeker bij de gyn?
  Bij de verloskundige is dat op zijn vroegst met 11 a 12 weken.

  #4144232 Quote

  nope bij de VK, inwendige echo doen ze daar in het begin. dus tja dan kan je het wel horen hoor! heb het elke keer zo vroeg gehoord bij deVK.

  liefs

  #4144240 Quote

  Wat ik me allereerst af vroeg: waarom krijgen veel van jullie zo vroeg al een echo? Is daar een medische reden voor (mk)? Of toch gewoon ‘zomaar’?

  Ik mag komen als ik 8 wk ben en krijg dan waarschijnlijk een inwendige echo waarop je het hartje kunt ZIEN en dus niet horen, want dat gaat via een doptone.

  Altijd weer een spannend moment!!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct