Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1389705 Marissas Eerste Dag Op Psz

 • Auteur
  Berichten
 • #2395707

  Nou Marissa is dus dinsdag voor het eerst naar psz gegaan. Ze had er helemaal zin in. Ze mocht naar school en was dat al de hele dag aan het roepen- Een maal aangekomen ging ze lekker spelen tot ze door had dat ik weg ging. Toen moest ze hard huilen. Ik heb haar een kus gegeven en ben direct aangelopen. Voor ik thuis was belden ze al dat ze gestopt was met huilen en heerlijk aan het spelen was. Ik had er zelf helemaal geen moeite mee om haar achter te laten. ik weet gewoon dat ze het er enorm leuk gaat hebben. Toen ik haar kwam halen moest ik wel lachen. De andere kinderen waren helemaal verlief op haar en er waren twee meisjes die haar steeds geaaid hadden over haar wang. En als een ander kindje iets van haar afpakte dan pakten die twee meisjes het terug en gaven het weer aan haar. Toen ze aan tafel gingen zitten waren er 4 kinderen die alle 4 langs haar wilde zitten en dus ruzieden om die ene stoel naast haar. Whaha zo grappig. De leidster zei dat het ook echt een poppetje is. Daarbij had ze een rood jurkje aan en dat maakt haar nog popperiger. Vandaar het aaien van de andere kids. Vrijdagochtend mag ze weer en ik weet zeker dat het helemaal goed gaat komen

  liefs Linda

  #4145224 Quote

  Ach wat schattig!
  Het klinkt alsof ze het wel gaat maken daar..haha
  En super goed van je om het afscheid kort te houden..daar ligt nl vaak het probleem als dat te lang gaat duren..Afscheid nemen is nooit echt leuk..maar vaak duurt het idd maar even als ze huilen..

  Vrijdag weer lekker spelen..heerlijk toch!
  Hoe was het voor jou om even echt vrije tijd te hebben dan??

  Gr Rina

  #4145242 Quote

  Hoi Rina,

  Ik vond het heerlijk om mijn handen even vrij te hebben. Ik kan dan net de dingen doen waar je niet aan toe komt met Marissa er bij. Even goed poetsen als ze weg is en als ze dan weer terug is kunnen we ook weer lekker spelen samen.

  groejes Linda

  #4145275 Quote

  fijn dat alles zo goed is gegaan en dat ze het leuk heeft gehad

  groetjes moekje

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct