Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1389822 Wie Herkent Dit

 • Auteur
  Berichten
 • #2395824

  hoi, ik ben nieuw op dit forum en heb de volgende vraag.
  Ben rond 9 weken overtijd, ik weet niet of ik wel of niet zwanger ben. Heb nog geen test gedaan. In het verleden gaf test ook een keer geen zwangerschap toen, toen ik het wel vast (niet te vroeg getest). Dit is echter uitgelopen op een miskraam. Nu is het zo dat ik in tijd lang in het buitenland ben geweest en denk dat ik daarom misschien niet ongesteld word. Dit heb ik jaren geleden ook al een keer gehad, alleen had ik toen geen onveilige seks en wist dus dat ik niet zwanger kon zijn. Dat is deze keer niet zo, wij waren er niet bewust mee bezig maar zouden een zwangerschap zeker wel leuk vinden. Maar wil niet te vroeg ermee naar de huisarts lopen en dan gezegd krijgen wacht nog maar af.
  Misselijk ben ik af en toe, ik heb veel hoofdpijn (dit heb ik anders zeer zelden), wel heb ik vaak buikpijn, lijkt een beetje op menstruatiepijn maar anders en mijn borsten zijn groter dan eerst.
  Oei ik zie dat het een lang verhaal is geworden…
  wie herkent hier iets van en wat zouden jullie doen?
  groetjes

  #4145220 Quote

  Hi spirit,

  Wat een geduld! de meesten hier testen al als ze een paar dagen over tijd zijn! Ik vind het knap dat je het zo lang kan vol houden.

  Ik zou een test doen. Dan weet je meer. Geeft die aan dat je zwanger bent, dan kun je desnoods over een paar dagen weer een test doen of je kunt een vk bellen voor een afspraak.
  Geeft de test aan dat je niet zwanger bent, dan zou ik het nog een week of 2 aankijken en evt. naar de huisarts gaan. Want zo lang niet ongesteld lijkt me ook niet goed.

  Heel veel sterkte.

  Gr. Tamara.

  #4145277 Quote

  Dank je Tamara voor je berichtje. Ik denk dat ik dat inderdaad doe, mijn geduld begint ondertussen ook wel op te raken.

  #4145494 Quote

  Zowiezo wel handig om te testen want stel dat je wel zwanger bent is het straks misschien te laat voor evt. prenatale screening mochten jullie dat willen….
  Succes!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct