Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1390300 Ervaring Kinderwagens

 • Auteur
  Berichten
 • #2396302

  Hallo allemaal,

  Ik ben helemaal in de ban van de kinderwagens op het moment. Ik zit heel erg te twijfelen tussen een Bugaboo en een Joolz. Ik heb wel het een en ander gevraagd in de winkel, maar ben zeer benieuwd of jullie ervaringen hebben met deze merken. Deze merken zijn voor mij geschikt omdat ze in vergelijking licht zijn. Ik woon 3 hoog, dus dat is belangrijk voor me.

  Leuk he zwanger zijn 🙂 Heb zulke leuke kleertjes al waar ik helemaal zwijmelend elke dag naar kijk. Kan niet wachten tot hij er is!

  #4145771 Quote

  Heb geen ervaring met Bugaboo en Joolz, heb voor de eerste een koelstra gekocht en deze bevalt prima, maar is niet handig als je drie hoog woont want hij is wel zwaar in vergelijking met sommige andere wagens. Een vriendin van me heeft de maxi cosi Mura, deze is wel erg licht en ook handig in gebruik.


  roosje74
  Bijdrager
  #4145861 Quote

  Ik heb zelf een Bugaboo voor de eerste, deze bevalt mij uitstekend. Past goed in de auto, makkelijk uit elkaar te halen en snel op te bouwen. (als je eenmaal weet hoe het allemaal precies werkt, haha) Ik had bij de eerste alles heerlijk roze en ga nu een leuke blauwe aanvullende bekledingset kopen:-)

  Ik zou met geen enkele kinderwagen graag 3 hoog willen sjouwen.

  De Joolz ken ik niet. Ik kan ze dus ook niet vergelijken.


  roosje74
  Bijdrager
  #4145865 Quote

  Ik heb zelf een Bugaboo voor de eerste, deze bevalt mij uitstekend. Past goed in de auto, makkelijk uit elkaar te halen en snel op te bouwen. (als je eenmaal weet hoe het allemaal precies werkt, haha) Ik had bij de eerste alles heerlijk roze en ga nu een leuke blauwe aanvullende bekledingset kopen:-)

  Ik zou met geen enkele kinderwagen graag 3 hoog willen sjouwen.

  De Joolz ken ik niet. Ik kan ze dus ook niet vergelijken.

  #4145902 Quote

  Ik heb de Urban Jungle Mountain Buggy. Heeel makkelijk in the klappen, vooral als wandelwagen. Hoe zwaar deze in vergelijking is, weet ik niet…
  Ik ga nu op zoek naar dezelfde maar dan in duo, mijn zoontje is straks 2,5 en wil ook wel graag nog zitten!

  Geniet allemaal van je zwangerschap, het is zo bijzonder!

  #4145999 Quote

  Vind de Bugaboo zelf erg lelijk, maar dat is persoonlijk! 🙂

  Heb zelf de Easywalker Sky, die bevalt prima. Is niet heel zwaar, 10 kg incl. alles! Goed opklapbaar, maar zou zelf nooit 3 hoog gaan lopen met een kinderwagen! Neem aan dat je toch wel een berging hebt beneden? Zou hem dan lekker daar inzetten en me niet druk maken mbt het gewicht van de wagen 🙂

  #4146138 Quote

  @ Ranonkels: die heb ik net in duo aangeschaft 😉

  Ik vind de Bee zo leuk, maar geen ervaring. Zag wel dat ze ook nieuw via marktplaats en Ebay te koop zijn.

  En wij woonden eerst ook zo hoog, maar gelukkig berging beneden. Daar stond de wagen.

  #4146861 Quote

  Hoi,

  Hier een tevreden gebruiker van de Joolz. Wij hebben het oude model, waar nog wel eens kinderziektes bij kwamen. Er is nu een nieuw model en die ziet er nog strakker en beter uit (en nog steviger). Ben heel erg tevreden en vind het erg leuk dat deze iets hoger is dan de gemiddelde wagen. Als wij ergens gaan drinken kan onze zoon zo aan de tafel erbij zitten.
  Wel jammer dat ik toen de jeans uitvoering niet kon kopen, die kwam een paar maanden na de geboorte van onze zoon. En ik kan dat nu helaas niet op het oude model doen.

  Maar zeker een goede wagen.

  #4147553 Quote

  Ik heb de Quinny Buzz en die bevalt op zich wel ok, maar als ik opnieuw moest kiezen zou ik toch voor de Bugaboo gaan. Die vind ik persoonlijk mooier maar ook van betere kwaliteit (bij de Quinny hapert of piept er wel eens wat). Daarnaast is de bak groter waardoor je kindje er wat langer in kan. Hij of zij kan dan naar de wandelwageninzet omdat hij er aan toe is, niet omdat hij niet meer in de bak past. Dat vind ik persoonlijk een betere reden! De Jools vind ik ook mooi maar ik ken hem verder niet. Ik zou er wel op letten dat je kindje in de wandelwageninzet ook naar je toe kan zitten, bij sommigen kan dat niet.

  Verder gebruik ik de wagen nu bijna nooit meer, ik heb onze dochter (nu 20 maanden) bijna altijd in de draagdoek. Als haar zusje geboren is doe ik die in de draagdoek en gaat grote zus in de buggy, of kleine zus in de wagen en grote zus in de doek of op het loopplankje.

  Over de Bugaboo Bee, dat is toch een buggy? Volgens mij kan daar geen kinderwagenbak op. Maar misschien heb ik het mis.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct