Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1390697 Zembla Uitzending Gemist

 • Auteur
  Berichten
 • #4146096 Quote

  Is dit de aflevering van vorige week donderdag? Die heb ik ook gezien en ik was daar wel van onder de indruk…. ben zelf ook bij de osteopaat geweest (met de middelste en de jongste) en ben (was) daar lyrisch over, maar ben toch wat genuanceerder gaan denken nu….. heb nog een afspraak staan, maar zo zeker als dat ik daarvan was, zo onzeker ben ik daar nu over…..
  Groetjes, Noor

  #4146141 Quote

  Heb het gezien, ben zelf ook wel kritisch tegenover osteopaten.Die van mij is ingescgreven bij het Landelijk Punt van erkende osteopaten, heeft 12 jaar gestudeerd en zijn behandelkamer hangt vol met diploma’s en certificaten.Hij zegt zelf dat er ‘prutsers’ rondlopen die het beeld van de gemiddelde osteopaat naar beneden halen, maar a, zo heb je veel meer beroepen waar nepperds rondlopen die geen kwaliteit leveren en dus het beeld van hun echte collega’s verpesten…
  Ik zou eerst goed navragen over de osteopaat waar je evt naar toe wilt gaan voordat je gaat….
  Ik ben blij met ‘onze’, hij is echt meesterlijk, heeft mijn halve familie al van de rugpijn af gekregen, en m’n nichtje was na 3 jaar proberen na een behandeling van hem 1 mmand later zwanger….
  Maar er s niks mis met kritisch blijven….
  Groetjes Roos.


  dotjuh
  Bijdrager
  #4146190 Quote

  ik schrok er toch wel van!
  vooral omdat iedereen zich dus als “genezer” kan voordoen, zonder enige voorgeschiedenis of opleiding!
  en dat het al zo vaak fout is gegaan!
  natuurlijk weet ik ook wel, dat het ook heel vaak goed gaat. ik bedoel:
  in een ziekenhuis gaat ook 1 op de zoveel operaties niet goed.

  maar moest t gewoon ff hier neer zetten, aangezien er zo veel hier gebruik maken van die “alternatieve genezers”

  liefs, do

  #4146198 Quote

  Hey Do, heb je ook helemaal gelijk in.Het is ook een enorm eng idee dat je met je kleine babietje naar zo’n man gaat en je ervan uit gaat dat hij je kindje kan helpen en er hele andere dingen gebeuren….Je kindje is je alles toch??
  Merkte het hier ook toen we 5 jaar terug met onze 2e voor het eerst naar ‘onze’ osteopaat gingen.Mijn huisarts zei letterlijk:’Dat moet je niet doen joh, dat zijn allemaal oplichters!’
  Uiteindelijk heeft hij ons geholpen en ook bij de andere kids hier.Maar begrijp je bezorgdheid hoor!!!
  Wat ik wel merk (en mijn osteopaat ook) is jaloezie tussen artsen en osteopaten, zo raar dat volwassen professionele mensen zo’n houding kunnen aanmeten…
  Groetjes Roos.

  #4146202 Quote

  Hoi Do
  (Poging 3 om deze reactie te plaatsen…ik HAAT dit forum!Hij plaatst niks en ik maar weer op nieuw tikken…)
  Enfin, je hebt helemaal gelijk hoor, je gaat met je kindje naar een osteopaat met het idee dat hij je kindje kan helpen, je legt al je vertrouwen in zo’n man…dan maar hopen dat hij er wat van kan…..
  Ik ben blij dat die van ons een super man is, is echt heel goed, maar ik geloof ook dat er velen oplichters zijn.Die verpesten de geloofwaardigheid dan ook voor de echte osteopaten…..
  Groetjes Roos.

  #4146203 Quote

  Ja hoor….En nu 2 keer mijn verhaal, terwijl hij net ERROR aan gaf….Grrr….!

  #4146221 Quote

  Jeeyje… kippevel. t zal je kindje zijn zeg…. brrrr. Ik moet t even laten bezinken maar ben nu ook niet meer zo enthousiast over osteopatie….


  Anninas
  Bijdrager
  #4146993 Quote

  Je hebt helemaal gelijk hoor en je moet er natuurlijk niet aan denken.
  Wij zijn met onze meid ook naar de osteopaat geweest, zelfs op aanraden van de verloskundige. Deze man heeft super werkt geleverd,
  En tuurlijk zijn er oplichters en dat is juist zo jammer. Want die verpesten het voor de mensen die hun werk wel op de juiste manier doen.
  Maar aan de andere kant in het ziekenhuis worden ook fouten gemaakt en daar gebeuren ook dingen die zeker niet naar buiten moeten komen.
  Ik heb zelf op 6 jarige leeftijd met een gebroken arm in het ziekenhuis gelegen. Er was op dat moment een zwaar ongeluk gebeurd dus het was erg druk in het ziekenhuis. Kreeg daar een pijnstiller van een volwassen man die meer dan 3 keer mijn gewicht had. Daar bovenop heb ik ook nog een narcose gekregen. Heb daarna op de intensive care aan de hartbewaking gelegen omdat ik niet meer wakker werd. Zoiets mag toch ook niet gebeuren? Maar zulke dingen hoor je nergens.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct