Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1390728 Bezoekje Ziekenhuis

 • Auteur
  Berichten
 • #2396730

  Ik voelde de kleine meid sinds gister niet meer zo goed bewegen. Na veel tobben heb ik de verloskundige gebeld en die had het druk en ik moest maar even naar het ziekenhuis.
  Dus ik naar het ziekenhuis en er is een hartfilmpje gemaakt en een echo. En toen ik daar lag was mevrouw heerlijk aan het schoppen.
  Op de echo was ze op haar duim aan sabbelen en lekker aan het drinken. Alles was dus prima en ze had het reuze naar haar zin.
  Voelde me wel een beetje stom maar het gaf mij toch rust.
  De gynecoloog vroeg of ik misschien over 2 dagen nog een keer wilde komen om mij nog meer rust te geven. Dit heb ik maar afgeslagen want ik moet ook wel een beetje vertrouwen hebben. Maar maak ik meer weer zorgen dan bel ik ze meteen weer.
  Ze vonden het in het ziekenhuis ook helemaal niet raar ofzo. Dus als iemand zich zorgen maakt, niet twijfelen maar bellen.

  Groetjes Peet

  #4146822 Quote

  Hai Peet,

  Ik snap je helemaal! Ik had dit de vorige zwangerschap ook een keer en toen heb ik na de echo een trappelkaart mee gekregen. elke beweging moest ik opschrijven en als je er echt op gaat letten dan zijn het er ineens heel veel hahahaha

  Nu heb ik altijd de angel sound nog van mijn schoonzusje

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct