Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1391282 Was Dit Nu Een Eisprong

 • Auteur
  Berichten
 • #2397284

  he meiden, ik weet niet of iemand dit weet maar ik voel nooit mijn ei sprong alleen had ik afgelopen woensdag last van onder in mijn rug ( links) en trok door naar mijn benen en naar de voorkant ( soort menstruatie pijn) daarna ha dik s avonds een flinke steek in mijn buik n toen was het over , kan het een ei sprong geweest zijn? als ik van 14 dagen uit ga, na mijn 1ste dag van mijn menstruatie dan heb ik de 24ste van deze maand een eisprong maar aangezien ik als ik de pil niet slik maar 6 keer per jaar een eisprong heb is dit heel lastig te bepalen, heb wel dinsdag geklust maar daarna niet meer, weet iemand dit of kan mij een tip geven?

  liefs mama van sharon

  #4147417 Quote

  Hoi Sharon,

  Ik heb ook een heel lange en onregelmatige cyclus, maar ben er door temperaturen achter gekomen dat ik wel een eisprong heb. Als je dat doet weet je in ieder geval wanneer je er net een hebt gehad, misschien een idee?

  liefs,
  Maaike

  #4147701 Quote

  he meis, het gaat niet zo zeer dat ik wil weten wanneer ik moet klussen maar was gewoon benieuwd, aangezien we voor de 2de gaan en bij de eerste ook pas na 1 jaar gelukt is zien we nu ook wat er gaat gebeuren, maar aangezien ik nu al 2 miskramen achter elkaar heb gehad ( 1 maand ertussen) vroeg ik het me nu gewoon af.

  liefs mama van sharon

  #4149390 Quote

  De meeste vrouwen voelen hun eisprong niet, ik voel het namelijk ook niet! Het kan natuurlijk wel, het wordt soms ook verward met een innesteling.

  Succes en hoop dat je snel zwanger bent!

  Liefs Vic

  #4149608 Quote

  dank je , ik hoop het ook, maja is maar afwachten als het goed is heb ik rond de 11 feb mijn NOD.

  liefs mama van sharon

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct