Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1391434 Zwanger Van De 2e En Zo Onzeker

 • Auteur
  Berichten
 • #2397436

  ik ben nu 15 weken zwanger van de 2e en na de eerste sypmtonen eigenlijk niks meer aan de hand.
  echo,s zagen er goed uit.
  dus niks aan de hand zou je zeggen.
  maar ik moet morgen naar de vk en ben echt hartstikke zenuwachtig denk steeds o als het maar goed is.omdat je het natuurlijk ook nog niet voelt bewegen.wie herkent dit???

  #4146820 Quote

  zo herkenbaar!!
  hier ook niets om zorgen over te maken, maar toch steeds wel die onzekerheid. 9 febr heb ik mijn volgende controle en zou blij zijn als ik voortijds ons kindje ga voelen. dat is toch weer een soort bevestiging dat het goed is.
  heel veel succes morgen! komt vast allemaal goed

  #4146821 Quote

  Heel herkenbaar! Ik had gedacht bij de 2e ook veel zekerder te zijn. Maar niets is minder waar. Was voor mijn gevoel veel onzekerder en bezorgder dan de 1e keer. Ook na de geboorte van onze 2e bleef ik erg onzeker. Na een aantal weken was dat gelukkig wel over, maar heel mijn zwangerschap heb ik het ook gehad.
  Geniet van je zwangerschap en bij vragen gewoon de vk bellen of mailen. Daar is ze tenslotte voor. Heb ik ook altijd gedaan en dat geeft je wel rust. Ze vinden het echt niet erg.

  #4146846 Quote

  ja hoor, denk dat de onzekerheid heel normaal is! Heb het zelf ook nog, terwijl ik haar al wel geruime tijd voel!

  Je blijft je toch zorgen maken, jij bent immers ‘verantwoordelijk’ voor de kleine in je buik!

  Veel succes morgen!

  #4146851 Quote

  Ja, heel herkenbaar. Vandaar ik vrijdag ook in het ziekenhuis zat omdat ik de kleine wat minder voelde bewegen. Alles wat goed maar toch.
  Die angst heb ik steeds hoor als ik naar de VK ga.
  Groetjes Peet 31 weken en 5 dagen

  #4146939 Quote

  Herkenbaar hoor! Ik ben nu 10.1 week zwanger van de tweede en ik ben ook best onzeker. Gelukkig mag ik over 4 dagen voor de termijnecho en dan zullen we (hopelijk) zien dat alles goed is. ‘k hoop dat ik dan een beetje rust krijg, was bij m’n eerste zwangerschap wel zo. Maar ja, dat is alweer ruim 6,5 jaar geleden….

  read more image Lees ook: Zwanger, en nu?
  #4147052 Quote

  Ja hoor, hoort er bij. Ik was bij mijn tweede tijdens de zwangerschap super onzeker of alles wel goed was en na de bevalling juist heel relaxed omdat je niet meer van elk hoestje/koorts schrikt. Ik ben nu zwanger van mijn derde en ben gelukkig niet zo bezorgd. Gewoon lekker genieten en straks 20wk echo doen.

  Anne

  #4147155 Quote

  Ik heb dat nu ook, ik ben nog maar 6 weken zwanger, en heb pas over ruim twee weken een afspraak bij de verloskundige, maar heb voor mijn geveol ook veel meer onzekerheid dan bij de eerste! En dat is niet fijn. Ik probeer wel te genieten, maar het blijft toch nog allemaal een beetje vaag!

  #4147369 Quote

  ik herken het ook heel goed, ben nu 12 wken zwanger en ben ook heel onzeker en nog veel meer als bij mijn dochtertje.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct