Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1391602 Met Je Partner Bevallen Of Met Nog Iemand Erbij

 • Auteur
  Berichten
 • #2397604

  Hoi Hoi,

  Ik ben benieuwd of jullie gewoon alleen willen bevallen samen met je vriend of dat jullie bv je ouders erbij willen hebben??

  Ik zelf wil gewoon de bevalling met mijn vriend doen in het ziekenhuis ik wil er verder geen familie bij hebben.
  Als ik ben bevallen bellen we ze en kunnen ze naar het ziekenhuis komen.

  Liefs Zonnetje

  #4146973 Quote

  ik ga dit keer samen met mijn vriend en mijn moeder en zusje.ik heb onwijs veel aan mijn moeder gehad bij mijn 1ste bevalling! ze is ontspannings/sport masseuse en ik had rugweeen dus ze wist precies hoe ze tegen moest duwen.
  dit keer is ook mijn zusje erbij.heb ik extra gevraagd omdat ze ook een studie als verpleegkundige volgt.daarbij deel ik met haar alles en zijn we behalve zusjes ook vriendinnen dus ikgeef er niet zoveel om.
  maar we moeten nog maar zien hoe alles loopt! ze wonen namelijk in zuid limburg en moeten nog 1.5 uur rijden als het begint..en aangezien mijn vorige bevalling snel is gegaan.maar dit is mijn planning haha 🙂

  #4146975 Quote

  Bij yordi zouden eigenlijk onze beide moeders er bij zijn, zodat ze konden afwisselen, voor als me man het niet meer trok of wat dan ook. Maar uiteindelijk is dat niet gebeurd en hebben we het heerlijk met z’n 2tjes gedaan. Nou ja en de kraamhulp en de vk en de co assistent die er bij waren. Dus dat was al druk genoeg. Ik kon 2 uurtjes na de bevalling al weer naar huis en thuis is de familie dus ook op visite gekomen.
  Nu gaan we weer in het ziekenhuis bevallen( als het goed is hahah) en ook deze keer willen we het lekekr met zijn 2tjes doen. Ons zoontje gaat of naar me schoonouders toe of als het ’s nachts is, dan komen me schoonouders bij ons thuis. Maar we hebben ook heel duidelijk gemaakt dat we straks eerst willen dat ons zoontje kennis maakt met de baby zonder ander familie erbij.

  Liefs marielle

  #4146998 Quote

  Mijn vriend en verder geen familie of vrienden. Gevoelsmatig lijkt het me helemaal niet fijn om er verder nog mensen bij te hebben. Dat komt ook omdat de vorige bevalling erg snel en heftig was, ik wil gewoon geen gezeur aan mijn kop en me kunnen concentreren op het bevallen.

  #4147045 Quote

  Alleen mijn man en de vk erbij! Het liefst niet eens de kraamverzorster. Tijdens mijn bevalling wil ik me rustig kunnen concentreren op wat er gebeurt. De vorige bevallingen had ik beenweeen en kon niemand iets voor me doen, dus ik belast mensen om me heen ook niet, manlief kan tussendoor rustig even wat anders doen en als het anders loopt zien we wel. Mijn dochter (11) wilde er wel bij zijn, maar ik ben bang dat ik me dan te druk maar om haar en je weet niet van te voren of alles rustig en goed verloopt. Ik wil wel een camera neerzetten om het zelf later terug te kunnen zien. Misschien kan ik het met haar samen nog bekijken. Als de kleine er is, mogen mijn meiden er natuurlijk gelijk bij!
  x Taraneh

  #4147056 Quote

  Ow nee, alleen Frank en de VK erbij. Ik moet er niet aan denken als mijn moeder of zus of laat staan mijn schoonmoeder ook nog tussen m’n benen hangt te loeren.
  Dit is iets van Frank en mij, en ze kunnen zodra het geboren is wel op visite komen.

  #4147063 Quote

  toch veel alleen met man…begrijpelijk ook! mijn schoonmoeder zou k er ook absoluut niet bij willen hebben! pfoe die zou me helemaal gek maken!
  en zo zie je maar weer hoe verschillend we allemaal zijn!
  ik heb me nooit geschaamd voor mn moeder..die heeft mij immers ook op de wereld gezet..dus die wou ik er ook graag bij! en mijn vriend heeft ook wel iemand nodig,hij is er niet zoon held in om mij zo te zien liggen 😉
  mijn zusje kan ik nog altijd weg sturen als het me teveel wordt..maar omdat mijn zusje erbij is krijg ik geen co-assistent of leerling van het ziekenhuis erbij,dus dat is wel fijn!!

  #4147089 Quote

  Ik ben er nog niet over uit of ik mn moeder erbij wil.
  Ze heeft een rustgevender effect op mij dan mn man en is ook verpleegster.
  aan de andere kant gaan die 2 dan lopen kletsen enzo en daar zit ik dan weer niet op te wachten denk ik.
  misschien is het wel mooier met zn 2en, after all is het uit ons 2-en ontstaan natuurlijk….

  #4147105 Quote

  bij de eerste had mn schoonmoeder vaak laten vallen dat ze er wel bij wilde zijn maarrrrrr onze band is slechter dan slecht dus no way dus he!! doet ze maar bij der eigen dochter niet bij mij hahaah

  mijn moeder zou het gerust mogen maar durft zelf niet vind het verschrikkelijk als ik pijn heb dus wij doen het lekker met zn 2tjes en de rest van het zkh personeel wat er staat!!

  bij ons staat er zowieso 1 extra de kinderarts… ivm mn eigen hartruis…

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct