Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1394431 Hoe Is Het

 • Auteur
  Berichten
 • #2400433

  Hoi Allemaal,

  Ik ben wel benieuwd hoe het met iedereen gaat?
  Met mij gaat het goed, net hersteld van een flinke buikgriep, gelukkig geen misselijkheid van de zwangerschap dat dacht ik nl eerst. Voor de rest lekker moe. En eet veel en echt om de twee uur heb ik alweer trek. Ik ben nu 6 weken en 5 dagen.
  9 feb eerste echo, en volgende dag intakegesprek.

  Ben benieuwd naar wat jullie te vertellen hebben?

  Groetjes Karin

  #4149868 Quote

  ik ben nu 6 weken zwanger en heb morgen de eerste foto!!! spannend!!!
  verder misslijk en last van mijn darmen! hihi

  liefs

  #4149892 Quote

  Ik ben nu 6w2d en voel me helemaal prima! Wel zere borsten en zo nu en dan behoorlijk moe. Ook groei ik de pan uit en dat maakt het een beetje lastig! Ben gelukkig niet misselijk en mijn darmen doen ook weer een beetje normaal!

  Liefs!

  #4149916 Quote

  ben nu 7w5d Ben veel misselijk, en vooral heel veel moe. Voor de rest gaat het wel goed. Al wordt ik gek van mijn darmen!
  Vanochtend met de gladheid heel hard gevallen met mijn fiets… heb me ziek gemeld op mijn werk (uitgelegd wat er gebeurd was) en lig nu op de bank.
  Zere knie, zere enkel, zeer bovenbeen, en verschrikkelijk zenuwachtig… heeft dit effect op…?…

  #4149918 Quote

  hallo dames
  ik ben vadaag 9wk en 1dg, mag vanmiddag op controle in ziekenhuis…
  even nog wat dingen doornemen enzo…..

  #4149983 Quote

  Ik ben vandaag 7 wk en 2 dg. Ik ben sinds eind vorige week misselijk (zonder overgeven) en de moeheid wordt al wat minder. Dit had ik vooral in week 5.

  Ik heb van mezelf al niet zulke grote borsten, maar ook nu groeien ze voor geen meter… Nou ja, wel een beetje, maar geen cupmaat ofzo (das dan weer jammer haha).

  Voel me wel onzeker. Blijft het allemaal wel goed gaan?

  Ach, bovenal geniet ik er gewoon van. het is toch geweldig dat er iets in je groeit?

  Truckerbabe, vervelend joh! Ik geloof dat het niet direct schade kan opleveren hoor! Het vruchtje zit goed ingepakt.
  Ik wens jou wel beterschap!

  #4150225 Quote

  Ik ben vandaag 6wk1d en de moeheid begint nu toch wel toe te slaan. Verder voel ik me wel goed, gelukkig! Geen kwaaltjes of klachten. Baal alleen dat ik nog zolang moet wachten op de echo, maar daar is niks aan te doen. Gewoon uitzitten 🙂

  @ Truckerbabe: veel beterschap. Hopelijk maak je je niet al te veel zorgen, komt vast goed!

  #4150560 Quote

  Ik ben nu 9 weken en 2 dagen zwanger van onze eerste baby. Heel onwerkelijk allemaal, het gaat ook zo snel! Het was in één keer raak, dáár hadden we geen rekening mee gehouden (beetje naïef misschien…).
  Ik ben veel moe, maar nog niet één keer overgegeven, dat vind ik erg fijn. Wel voel ik mijn banden trekken, een minder fijn gevoel.
  Sporten doe ik nog zoveel mogelijk, ik ben echt gek op sporten. Ik heb gisteravond nog ge-squasht, achteraf een minder goed idee misschien. Met een kruik tegen mijn rug aan gaan slapen. Dit hielp wel trouwens, ik heb nu nergens last van 🙂
  Ik wil nog twee competitie wedstrijden spelen, aanstaande vrijdag en de laatste wedstrijd: 26 maart wil ik ook nog proberen te spelen. Maar of dat gaat lukken… (we staan nog eerste in de competitie) ben maar een klein beetje fanatiek!!
  Ook doe ik nog (maar) 1x in de week bodybalance. Wel doe ik iets rustiger aan, ik heb wel kwaaltjes, maar zoals jullie inmiddels al doorhebben, probeer ik zoveel mogelijk door te gaan. ’s Avonds op de bank zitten en dan blijven zitten…
  Hopelijk zit alles goed. Ik ga er om half 4 achter komen, dan heb ik mijn eerste scan!

  #4150675 Quote

  Hier gaat alles goed, vanavond voelde ik in ene een harde onderbuik die ook gevoelig was. Ik had het dan ook stervens druk op mijn werk… Harde buiken, kan dat nu al?? Met een kleine 7 weken?

  Voor de rest slaap ik nu een stuk beter en heb echt nergens meer last van, alleen mijn borsten dan!

  Liefs!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct