Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Vertellen?????

 • Auteur
  Berichten
 • #2405252

  Wie heeft het al aan iedereen vertelt? Of misschien alleen aan een goede vriendin??
  Ik kon vandaag niet mijn mond dicht houden…….en gister niet en 3 dagen geleden niet………..haha het is ook veel te leuk!!!

  groetjes!!!

  #4154634 Quote

  Begrijpelijk hoor. Wij hebben het alleen de familie verteld. Hebben we bij de vorige zw.schappen ook gedaan. OOk toen het de 1e keer mis was gegaan, scheelde wel hoor.
  Maar na de 1e echo gaan we het waarschijnlijk de rest vertellen, dan is het evengoed nog pril, maar ik vind het dan wel best, anders duurt het inderdaad veel te lang, hi, hi.

  Geniet ervan hè!

  Gr. mamajo


  Tilly2
  Lid
  #4154635 Quote

  Hhaha ik herken het zoo, ikkan ook echt mijn mond niet houden. Vandaag hebben mijn ouders een pakketje(wonen wat verder weg) ontvangen met daarin een foto van mij als kleine baby en een tutje met I love Oma/Opa. Achter op de foto had ik geschreven: Ik hoop dat je net zo’n goede oma wordt als dat je mama bent….

  Mijn moeder belde meteen, helemaal in de 7e hemel. Daarna mijn broer en zus gebeld en mijn oma en een goede vriendin.Iedereen vond het super leuk! Morgen komen mijn schoonouders eten en zij krijgen dan het grote nieuws te horen. En dan mag ik van mijn schatje vanaf zaterdag het echt aan de grote klok gaan hangen. HEERLIJK 😉

  Liefs

  #4154660 Quote

  Wij hebben het nog aan niemand verteld. Nou ja, aan twee vriendinnen die ik van het forum ken. Maar verder dus aan niemand. Het is nog even ons fijne geheim!!! Het liefst wacht ik eerst de echo af, dan weet ik dat het goed zit en ook wanneer ik uitgerekend ben. Alleen duurt dat nog ruim een maand… Weet niet of ik dat zo lang kan volhouden, hihi.

  Groetjes,
  Dory

  #4154746 Quote

  HI,

  Ik heb het al verteld aan mijn schoonheidsspecialiste voor mijn man het wist ;)dat wil zeggen op mijn NOD voordat ik getest had vertelde ik haar dat ik dacht dat ik wel zwanger zou kunnen zijn. Maar goed ook, ze adviseerde me gelijk een behandeling niet te doen omdat het een contra-indicatie heeft bij zwangerschap! Een paar uur later getest en jawel: zwanger.

  Ik denk dat wij het na de eerste echo gaan vertellen (7 1/2 week). Op zozwanger.nl staan leuke papa shirts waarmee je de ‘boodschap’ ook over kunt brengen. Wel prijzig, maar je kunt natuurlijk ook zelf een t-shirt ontwerpen…

  Groetjes! Sonica

  #4154893 Quote

  hallo, ik ben woensdag 7 weken en wij kunnen echt maar moeilijk ons mond houden. de familie weet het al sinds vorige week en onze beste vrienden ook. morgen gaan we het aan de rest van de vriendenkring vertellen en dan volgende week op het werk. het is veel te leuk nieuws om het voor je te houden!!

  Groetjes!


  chantie
  Lid
  #4154895 Quote

  hallo ik ben vandaag 6 weken en 4 dgn zwanger en ik heb het eigenlijk iedereen al verteld. Het staat zelfs al op mijn hyves. 😉 Ik kon echt mijn mond niet houden, en wil dit mooie nieuws met iedereen delen. Natuurlijk is er een kans dat het mis kan gaan maar dan weet ik ook zeker hoe blij iedereen nu is, hoe ze me dan ook zullen steunen. En wij zijn heel positief ingesteld. We duimen heel hard dat het goed gaat. Wat iedereen natuurlijk doet.

  Liefs Chantie

  #4154982 Quote

  Hahaah het is ook heel erg moeilijk!
  En het is een soort ongeschreven regel dat je moet wachten tot de 1e echo of de 12 weken..
  Maar je moet het natuurlijk helemaal zelf weten, het is wel extra leuk als je er naartoe leeft!!

  Zelf heb ik het alleen aan een vriendin vertelt, zij is verloskundige, om allerlei vragen te stellen.
  23 febr ga ik trouwen en 7 maart is er een groot feest, ik denk dat we het dan gaan vertellen.
  Alhoewel ik bang ben dat niet iedereen blij zal zijn met het nieuws..
  Mijn moeder zei pas nog ‘je bent toch niet zwanger he’. Ik viel gelijk tegen haar uit, komt ook door de hormonen. Dat houdt mij wel een beetje tegen van het vertellen.

  Maar ik zou zeggen, als jij het wil vertellen, doe je het en het is leuk om een leuke manier te bedenken!! Dan is het voor jou en je man/vriend ook extra speciaal ! 🙂

  Liefs Kimberley

  #4155006 Quote

  Ik heb al Dick Bruna boekjes gekocht met als titel: Opa en Oma Pluis…

  Om te geven, cute he? Ben erg benieuwd naar de gezichten, haha!!!

  Voor mijn ouders wordt het het 8e kleinkind, maar voor mijn schoonouders de 1e. Dus dat wordt lachen!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct