Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

14 dagen overtijd en test nog steeds negatief

 • Auteur
  Berichten
 • #10458248

  Hallo beste mensen, 

  Ik ben hier nieuw en normaal gesproken doe ik niet aan forums. Maar omdat ik nu echt met twijfels zit wil ik toch mijn verhaal met jullie delen en jullie ervaringen hiermee willen weten. 
  Mijn partner en ik hebben al enkele maanden een kinderwens. Tot nu toe is mijn menstruatie tot max. 5-6 dagen uitgelopen maar deze maand is het nu al dag 14. Tot op heden getest en keer op keer negatief. Ik heb de Action testen gebruikt en 2x van Clearblue. 
  Mijn vorige cyclus was van 26 april tot en met 3 mei menstruatie.
  Op 25 mei zag ik na het plassen dat er een felrode druppel was gevallen in de wc-pot en later op dezelfde dag is dit overgegaan naar een donker rood/bruine vlek met geelachtige afscheiding en het heeft geduurd tot en met 26 mei in de avond. 
  Ik heb contact gehad met de HA en kan er vrijdag terecht. Nu heb ik echt wel twijfels gekregen. Hebben meerderen zoiets meegemaakt en kan ik desondanks de negatieve testen toch zwanger zijn??


  Lief-Leven
  Bijdrager
  #10458485 Quote

  Ik ben al sinds januari 2019 gestopt met de pil. Cyclus was vrij snel regelmatig en toch heb ik in de afgelopen 2,5 jaar een paar gekke uitspattingen gehad. Idd ook een keer dik twee weken overtijd, negatieve test, toen ook bij de HA geweest en bloed laten prikken. Uiteindelijk weer ongesteld geworden. en Laatst zelfs een keer 9a10 dagen ongesteld en de rest van de tijd gewoon regelmatig. Geen idee waar het aan ligt.. 

  #10458516 Quote

  Bedankt voor je reactie! Hopelijk heb ik ook zo snel mogelijk meer duidelijkheid. Het is echt niet fijn om niet te weten waar je aan toe bent… 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct