Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

14 weken zwanger en harde buiken

 • Auteur
  Berichten

 • Charb
  Bijdrager
  #10147577

  Heehoi, ik ben 14 weken zwanger van onze 2e vent En heb sinds een maand al harde buiken.  De laatste 2 weken is het nog heftiger geworden en over het algemeen bel meer last van mijn buik. Nu is het zelfs zo erg dat ik mijn baarmoeder helemaal rond kan bewegen in mijn buik en ook al de hele avond last van steken in mijn buik. De verloskundige zegt dat het komt omdat ik 6 mnd geleden ben bevallen van mijn zoontje en mijn lichaam zich nog niet heeft kunnen herstellen, toch Vind ik het een beetje gek. 

  Iemand hier die het zelfde heeft gehad? Hoe is de rest van de zwangerschap verlopen? 


  Sanne1979
  Bijdrager
  #10147601 Quote

  Ik vind de opmerking van je verloskundige niet zo raar. Een zwangerschap vergt zoveel van je lichaam er staat minimaal 9 maanden tot een jaar voor dat het hersteld is.

  Zelf ben ik nu 18 weken zwanger en wij hebben een zoon van 17 maanden. Ik heb deze zwangerschap veel meer last van mijn banden en dat heb ik de vorige zwangerschap niet gehad. 

  Probeer echt je rust te nemen. Ik denk dat die steken komen omdat je toch net te veel doet. Als ik een drukke dag heb gehad, voelt mijn buik ook veel harder aan. Luister goed naar je lichaam.

  Goede zwangerschap en geniet ervan! 


  Charb
  Bijdrager
  #10147697 Quote

  Ik snap dat je niet helemaal hersteld bent maar ik werk niet en zit in principe heel de dag thuis en heb zelfs een schoonmaakster 2 dagen per week. Hoe druk kan je zijn haha

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct