Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

buikpijn en misselijkheid

 • Auteur
  Berichten
 • #2408707

  ik ben nu 6 weken zwanger, en heb eigenlijk al een week voordat ik ongesteld moest worden, buikpijn misselijkheid en een opgezette buik.
  Na een test kwam ik er achter dat ik zwanger ben, wat natuurlijk geweldig is, alleen mijn misselijkheid en buikpijn is er niet beter van geworden.
  zijn er meer die hier last van hebben? en wat doen jullie hieraan? vind het namelijk erg lastig met mijn werk enzo. Vooral dat misselijkheid en braken

  groetjes

  #4158191 Quote

  Hallo,

  Gefeliciteerd met je zwangerschap!
  Ik ben ook misselijk, maar bij mij komt het in vlagen ik kan er niet veel aan doen behalve wat rustiger aan doen en soms helpt wat licht eten ook wel.
  (Ook al voelt het niet goed om te eten haha)

  Succes!
  Wendy

  #4158317 Quote

  hoi

  jij ook, wat een ellende he die misselijkheid! heb het deze week zo erg, dat ik zelfs thuis ben geblven van mijn werk, omdat ik zo beroerd ben.

  xx


  benjo
  Lid
  #4158691 Quote

  Hoi hoi,

  Ik ben nu zwanger van mijn derde kindje en heb nu meer buikpijn dan bij de eerste 2 kids. Misschien komt het wel dat je banden in je buik moeten worden opgerekt en dat dat die pijn geeft. Voor me zelf denk ik dat het komt dat er tussen onze laatste en deze zwangerschap maar 3 maanden zit.

  Groetjes

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct