Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1404189 Weer Bij De Vk Geweest

 • Auteur
  Berichten
 • #2410191

  Hoi meiden,

  Nou de titel zegt het al, we mochten vandaag weer naar de vk toe. Bloeddruk was prima 100/60 en was 1 kg gegroeit. Zit nu op een totaal van 11 kg.
  Bij de vk weer me verhaal verteld. Ze vroeg me meteen of ik nog steeds veel harde buiken had. Ook verteld dat ik erg veel pijn in me vagina had en dat ik veel afscheiding verlies.( druppelt de hele dag door) Een paar vragen daarover verder gesteld en ze dacht niet dat het vruchtwater was, maar indd gewoon afscheiding. Ze dacht eerst misschien nog aan een schimmeltje, maar had haar verteld dat ik verder geen klachten erbij had.
  Toen ging ze me buik voelen. Ooohhh zegt ze het is nu veel beter met je buik. Vorige week kon ze me buik amper aanraken of hij werd al meteen hard en dat was nu niet het geval. Toen ging ze verder voelen en het blijkt dus dat ons mannetje een heel stuk verder is ingedaald sinds vorige week. Daar komt die pijn dus ook vandaan. Hij lag nog net niet vast in me bekken. Verder kon ze nu nog eerst helaas niks voor me doen. Ze snapte dat het erg zwaar is nu, omdat ik er ook nog eentje rond heb lopen. Wel met de vk afgesproken dat ze rond de 40 weken( misschien iets eerder) gaat helpen, door me dan te strippen. Maar eigenlijk hoop ik dat ons mannetje besluit om nog voor de 40 weken te komen. Dus nog steeds de laatste super zware loodjes en nog flink de kiezen op elkaar zetten………

  Liefs marielle 36w4d

  #4159547 Quote

  Gelukkig was alles goed. Da’s toch altijd wel een opluchting.

  Ja… die laatste loodjes hé. En vooral als je er nog één rond hebt lopen dan kan dat behoorlijk tegenvallen! Sterkte meid.

  #4159550 Quote

  Wat goed 11kg. Ben je straks lekker snel weer op gewicht ;-). Fijn dat ze je helpt als de kleine op zich laat wachten.. Je wordt iig serieus genomen. Bij mij werd bekkenpijn ook meer toen de kleine niet helemaal ingedaald zat, maar nu ze goed in mijn bekken zit is het een beetje beter.. hoop dat dit voor jou ook zo werkt.
  Sterkte nog ff meis.
  x Taraneh

  #4159562 Quote

  Ik ga voor je duimen dat je mannetje gewoon wat eerder wilt komen!
  Gelukkig verder alles goed…

  Liefs, Nicole 37+6

  #4159586 Quote

  fijn dat het allemaal goed was en ik ben ook erg blij te lezen dat er ook nog zwangeren zijn haha. ineens gaan er zo veel bevallen.

  #4159623 Quote

  Hoi!
  Fijn dat alles goed was! Hij is dus gewoon een stukkie verder ingedaald!
  Hopen dat hij zich wat eerder aankondigt!
  Elf kilo is heel netjes zeg! Ben een beetje jaloers (ik zit op het dubbele nu).

  #4159625 Quote

  fijn dat alles goed is. Maar die laatste loodjes vallen niet mee.
  Wie weet komt hij eerder…

  #4159666 Quote

  super dat het zo is afgelopen!

  #4159768 Quote

  Tja… de laatste loodjes zijn idd het zwaarst. Ik hoop voor jullie dat het niet al te lang meer gaat duren.

  Liefs Petra

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct