Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1404231 Vannacht Heel Neel Pijn Bij Mijn Schaambeen

 • Auteur
  Berichten
 • #2410233

  hoi hoi
  daar ben ik weer ik werd vannacht wakker met enorm veel pijn bij mijn schaambeen ik schrok me wild ik ben nu 9 weken dus ja er kan nog van alles gebeuren,na een half uu trok het weer weg nu af en toe last van gelukkig geen bloed verloren dus dat is een gerust stelling. kan het zijn dat mijn baar moeder heel hard aan het groeien is?

  #4159596 Quote

  jepp! hier iemand die 10 weken zwanger is! en ook ik heb wat pijntjes, de vk zei bandenpijn en dat de baarmoeder groeit (is ook mijn 4e!)

  liefs


  Biancarosa
  Bijdrager
  #4159881 Quote

  Inderdaad bandenpijn ja, vreselijke steken tot in de lies heb ze ook gehad 2 weken lang, gelukkig zijn we nu verdwenen.

  liefs

  #4159885 Quote

  he anouk of je had een hele fijne droom waardoor je sorry dat ik het zeg klaar kwam. Dan heb je daar ook pijn, en dat trekt ook weg nadat je van de schrik bent bekomen en weer ontspannen bent.

  Ik ben nu haast 12 wken zwanger en heb elke dag buikpijn, maar dat zijn puur men darmen. Aan de hand van de pijn aan de binnenkant van mijn benen richting schaamstreek weet ik dat het bandenpijn is. van de week hele kleine steekjes boven mijn schaambot dat was wel een vreemde gewaarwording. Het is ook allemaal zo spannend.

  nou meid succes.

  #4159950 Quote

  Ik heb hier ook ontzettend veel last van gehad tijdens de zwangerschappen,wat mij goed heeft geholpen is fysiotherapie,enkele sessies en wat oefeningen thuis en het ging al stukken beter

  #4160210 Quote

  Neem hoe dan ook jezelf in acht en forceer niets. Til geen zware dingen, sleur niets (scheve beweging) en laat boodschappen via internet bezorgen. Een zwangerschap en ook daarna kan heel vervelend worden met flinke bekkenkachten. Fysio en pilates hebben mij heel goed geholpen.

  sterkte

  read more image Lees ook: Zwanger, en nu?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct