Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1404248 Update

 • Auteur
  Berichten
 • #2410250

  Hi,

  Hier nog geen baby. Wel een dagje ziekenhuis achter de boeg. Gisteravond had ik wel pijn in mijn buik, om het half uur; weeen? Ik had geen idee. Tot 4 uur vanochtend redelijk geslapen, daarna kwam de buikpijn om de 10 minuten, ca. 1 min. durend. Dus toch weeen? Om 6uur mocht ik bellen of er plaats was. Helaas, of ik om 9 uur terug wilde bellen. Maar toen ook helaas. Maar ik was wat bloed verloren en ik had dus die weeen, of ik dan toch maar even wilde komen voor ctg en bloedonderzoek (standaard na 24 uur gebroken vliezen).

  Om 10uur was ik in het ziekenhuis, werd aan de ctg gelegd. Omdat de kleine te rustig was, moest ik een extra half uur op mijn zij liggen. Daarna zou ik een inwendig onderzoek krijgen. En toen begon het lange wachten!

  Ik heb in mijn dossier een aantekening over de Q-koorts en de controle bij de baby dmv placenta, navelstreng en vruchtwater. En dat laatste gaf dus een probleem. Want stel dat het in het vruchtwater zit, dan ben ik dus zo besmettelijks als de pest. Dus moest er een microbioloog geraadpleegd worden, die moest weer een specialist bellen in een ander ziekenhuis en die zat in een bespreking. Eigenlijk mocht ik zelfs de kamer niet af, omdat ik dus een wandelende besmettingsbron zou kunnen zijn. Eerlijk gezegd: ik voelde me net een geit die wellicht geruimd zou moeten worden, haha!

  15 uur kwam pas de uitslag: geen extra onderzoeken nodig! Ik was niet besmettelijk! Pfff… maar wel ruim 3 uur langer in het ziekenhuis gezeten. Overigens zonder ook maar een wee te voelen.

  Morgen mag ik weer om 7 uur bellen. Omdat ik dan 48 uur gebroken vliezen heb, sta ik bovenaan de lijst om ingeleid te worden. Dus de kans is groot dat het morgen is. Het schijnt nogal druk te zijn, dus laten we hopen dat er vannacht niet 10 spoedgevallen bij komen!!!

  Ik houd jullie op de hoogte.

  Gr. Tamara.

  #4159677 Quote

  succes vandaag!!! Hoop dat het niet zo druk is en dat je vandaag kan bevallen!!

  groetjes Mirjam

  #4159725 Quote

  succes!!

  #4159740 Quote

  veel succes vandaag!!

  #4159782 Quote

  Hopelijk dan vandaag echt de dag dat je bevallen mag! (of bent inmiddels 😉 )

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct