Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1404365 Heb Jullie Weer Gevonden

 • Auteur
  Berichten
 • #2410367

  Hey meiden,

  tjongen jongen wat een gedoe steeds op het forum steeds weer veranderd het, maar goed ff een berrichtje van hier thuis. Het gaat nog steeds erg moeizaam hier met Zifjon en Zilvian.
  Zilvian heeft koemelkallergie gekregen en was dus DAAROM zo huilerig en moeilijk met veel exceem verstopping enz enz. Maar de rust keert nu weder sind hij op andere voeding over is. Wat een wereld van verschil, verder lacht hij als de beste en heeft hij zijn handjes ontdenkt, ook begint hij steeds meer te kirren en dan is het enorm genieten.
  hij is nu met 3 maanden 60 cm en weegd 5770 gr een lief klein mannetje

  Wel lopen we nu met Zifjon bij een speciaal team omdat hij nu toch duidelijk afwijkend gedrag vertoond (wordt steeds duidleijker nu hij ouder wordt en meer gaat achterlopen)en minimaal een jaar achterstand heeft met zijn spraak (zegt kleine basis woordjes nu zoals bal en poes) Ik krijg specialistisch hulp aan huis voor hem en ook voor mij om te leren hoe we met hem moeten omgaan. veder wordt er gekeken of hij niet een vorm van autisme of adhd of wat dan ook zou kunnen hebben aangezien hij hier veel trekken van vertoond.

  Het is best emotioneel om te zien en te horen dat je ventje niet lekker in zijn velletje zit en zelf begrijp je niet hoe en wat, en hij al helemaal niet natuurlijk.
  Maar we krijgen nu van alle kanten speciale gezindshulp en hopen snel te leren hoe we met hem moeten omgaan want dit vreet energie. Volgende week vrijdag ga ik ook weer voor het eerst naar de ME kliniek en hopen we op goed medicijnen voor mij. Dus al met al een drukke molen die gelukkig steeds beter en soepeler gaat draaien met extra hulp van buiten af. Maar als moeder zijne doet dit je echt wel wat heb vooral het verdriet van het niet kunnen helpen van je zoon hakt er erg in. ik heb 5 jaar met kids van 0-12 gewerkt en mijn eigen kind lukt niet. Maar ik weet dat dit niet zo is en hoor van iedereen dat ik goede mama ben en dat weet je ook wel maar je gevoel is toch anders.

  Nou meiden ik hoop dat het daar goed gaat en vooral genietn van onze koters van 2 dat leer ik zeker nu….

  Liefs van Mariska Zifjon en Zilvian

  #4159757 Quote

  He Mariska,

  Ik dacht juist gister nog even aan je. Ik was benieuwd hoe het met je zou zijn. Fijn te horen dat het met de kleine een stuk beter gaat nu hij andere voeding krijgt ! Heerlijk. En wat Zifjon betreft, ik kan me zo goed voorstellen hoe moeilijk het voor jullie is en hoe veel energie het kost !! Wij hebben ook een kind wat heel veel extra zorg geeft en ik voel echt met je mee !!
  Ik hoop snel wat uitgebreider te reageren, maar moet echt weg nu, Maar toen ik jouw berichtje las, wilde ik toch nog even snel laten weten dat ik blij ben weer iets van je te horen.
  Liefs en dikke kus, Sophie

  #4159870 Quote

  Hoi meis,

  Wat fijn te lezen dat het nu weer stukken beter gaat met je jongste. Koemelkallergie is heel rot, maar nu weet je waar het door komt.

  Wat je oudste betreft. Je bent ook heel goed bezig. Je v raagt hulp en je krijgt die, petje af hoor!
  Nogmaals, ik weet hoe het is en voelt en met extra hulp komen jullie er echt wel!
  Heel veel sterkte en succes met alles

  Liefs Irene

  #4160405 Quote

  Hoi Mariska,

  Fijn om te lezen dat je nu een oorzaak hebt gevonden voor het huilen van je zilvian.
  Leuk om te zien heej als ze van alles gaan ontdekken… geniet lekker van hem.

  Aan de ene kant begrijp ik dat het niet fijn voor je is en dat het je verdriet doet dat je zifjon als moeder niet altijd goed kan helpen, maar hulp inschaken van buitenaf is juist hem helpen met alles!

  Veel sterkte met alles en ik hoop dat ook jij goede medicijnen kan krijgen en het met jezelf ook beter gaat!

  Liefs Marina


  Hannah38
  Bijdrager
  #4160617 Quote

  Hoi Mariska,
  Goed dat je hebt ontdekt wat de oorzaak is van het huilen van Zilvian. Van een koemelkallergie kunnen kindjes erg onrustig worden. En inderdaad, de juiste voeding doet dan wonderen. Ik hoop dat Zilvian snel vrolijk en makkelijk wordt.
  En tja, autisme en adhd….. in het begin staat je wereld op z’n kop, maar gun jezelf de tijd om je toekomstbeeld bij te stellen (niet teveel aan de toekomst denken, je weet toch niet hoe het gaat lopen), en om verdrietig te zijn als Zifjon anders is dan anderen. Hartstikke goed dat je vroeg aan de bel hebt getrokken en begeleiding krijgt. Soms helpt het ook wel eens om te beseffen dat jij (jullie) als ouder(s) de moeilijke maar ook weer prachtige taak hebben gekregen om dit bijzondere kind op weg te helpen!!
  Ik hoop dat het met jouw vermoeidheid snel beter mag gaan. Hopelijk komt de zon en de lente er snel aan, ik hoop dat je er wat energie van kunt krijgen.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct