Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1404379 Krampjes

 • Auteur
  Berichten

 • Snow
  Bijdrager
  #2410381

  Onze dochter heeft ontzettend veel last van krampjes. ik geef al inflacol. ben nu op advies over gestapt op hypoallergeen voeding. Het is vooral s’avonds en s’nachts zit er nu al een paar nachten mee op. Ze is echt ontroostbaar. ze zeggen dat het over gaat, en dat het wel 2 weken kan duren voor ze aan de andere voeding is gewend.
  Maar ik word er soms echt gek van!
  Mijn dochter pijn te zien hebben, ik kan het niet aanzien en vind het dan zo moeilijk om iets voor haar te kunnen doen. Zit ik zelf ernaast te huilen alsof zij daar wat aan heeft.
  Jullie nog tips?

  #4159743 Quote

  Het enige dat bij mijn kleine man werkt met krampjes is hem op mijn borst leggen. Meneer trekt dan zijn hele beentjes op en als ik dan lekker over zijn rug wrijf is hij eindelijk stil. Na 10 min is hij dan in een diepe slaap en kan hij er weer even tegen aan. Maar ja, ideaal is het niet…

  Begrijp precies wat je bedoelt, tranen schieten bij mij soms ook in mijn ogen. Gewoon zielig om dat hele gezichtje te zien vertrekken…

  #4159748 Quote

  hey snow,

  Hier hadden we precies het zelfde!!! tot dat we de flessen van Dr.Brown hadden gekocht!!!!
  op aanraden van cb….nou echt je weet niet wat je mee maakt!!!!! hier geen krampjes meer!!!
  zijn speciale flessen met aparte luchtafvoer…werkt dus echt heel goed…zelfs zo goed dat we zijn gestopt met de ionfacol! hopelijk heb je er iets aan!!!
  Groetjes,
  Juanita

  ohja de flessen zijn gewoon te koop bij prenatal en etos!

  #4159775 Quote

  ik weet dat het niet helemaal goed is, maar ik tempte hem, en daar reageerde hij dan weer op met poepen! Dan was ie ook van de krampjes af! Ben ook op andere voeding overgestapt. Geef nu van friso comfort. En dat doet echt wonderen!! het duurde bij hem 2 dagen en hij was helemaal van de krampjes af!

  succes!!


  Snow
  Bijdrager
  #4159791 Quote

  Ik ben gelijk naar de winkel gerend voor die fles, ga het gewoon proberen. Hoop dat die voeding snel aanslaat!

  #4159913 Quote

  hey snow,

  laat je nog even weten wat je van die fles vind en of het goed gaat??
  Wij kunnen niet meer zonder die fles!!
  Succes!!

  Groetjes,
  Juanita

  #4159915 Quote

  ohja,en ik gebruik ook de hypo-allergeen voeding!!


  Snow
  Bijdrager
  #4160042 Quote

  ik zal het laten weten gisteravond was nog pijnhoop echt hysterisch. ik heb osteopaat gebeld, bij haar was ik van de week voor het eerst geweest. en we mochten haar bellen als het niet ging. Zij raadde ons aan om over te stappen op nutramichen omdat ze mogelijk een zware allergie zou kunnen hebben. Mijn vriend de huisartsenpost gebeld, ruzie moeten zitten maken om die voeding te mogen hebben. echt heel erg. ik hoop maar dat dit gaat helpen.

  #4160139 Quote

  Waar kindjes ook vaak rustig van worden is ze helemaal naakt op jouw buik leggen. Dus alle kleertjes uit behalve de luier en dan leg je hem op jouw blote buik. Het is geen oplossing tegen de krampjes maar ze is dan misschien wel rustig. Neemt alleen een beetje veel tijd in beslag…. Bij one Kiron werkte het perfect. Ook nadat hij hysterisch aan het krijsen was na zijn prikjes. Suc6!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct