Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1404505 Vervolg Orthopeed Nieuwe Schoenen

 • Auteur
  Berichten
 • #2410507

  Hoi Meiden,

  Ik zou jullie nog op de hoogte proberen te houden van Dylano en het gipsverhaal.

  Donderdag hadden we een afspr met de Orthopeed over een andere oplossing. Ik had aan de tel duidelijk gezegd dat we geen gips meer wouden, maar meneer wou Dylano toch ff zien.
  Nou, eigenlijk is ie dus voor nix geweest.. Het is of over een half jaar gipsen, of spalkjes. Nou, beide dingen heeft hij wat aan overgehouden door ze, dus dat is uitgesloten. Hij kwam erg eigenwijs over, en wou alleen aan zn achillespeesjes voelen (met sokken aan) om te kijken of het geholpen had. Ja duhhhh!! Wat denk je zelf, na 2dagen? Interesse in zijn voetje (hoe het eruitzag) had hij helemaal niet, dus dat heeft Ramon hem ff laten zien.
  Zijn reactie was verbazingwekkend/verbijsterd: “Ja meneer, u zoon heeft tegengewerkt met het gipsen, en daarom is het fout gegaan”.
  Huh???? Een kind van nog geen 3 de schuld geven?? In die gipskamer moeten ze ervaring met deze kindjes hebben, dus toen ze merkten dat het niet vanzelf ging, hadden ze gwn moeten stoppen. Ik begrijp dat Dylano ze het mss niet makkelijk gemaakt heeft, maar daar worden ze toch vet voor betaald of zie ik dat verkeerd. En dan hebben ze het te strak gegipst, waar hij dus tijdelijk last van heeft (het zal wel slijten hoor), en geven hem nog de schuld ook! Nou, das helemaal een mooie bak of niet? Kan me hier echt boos over maken, maar daar schieten we uiteindelijk toch nix mee op..

  Nu wilt hij dat Dylano over een half jaar gegipst word, maar hij kan zoveel willen.. Hij wou ook dat hij zsm weer in het gips zou moeten, maar dat willen we nu niet, en over een half jaar ook niet.

  Nu hebben we dus fysio aangevraagd voor hem. We krijgen dan oefeningen om zn peesjes zelf op te rekken, en ook hebben we gister stevige schoenen gekocht.
  Het was een rib uit ons lijf, maar wel de moeite waard. Ze zijn van Geox (nu ben ik niet zo van de merken hoor) maar merk nu al wel dat hij veel beter loopt dan op iedere andere schoen tot nu toe, dus mss is merk in dit geval wel beter ;-).
  Het zijn echt hele stoere, mooie, filtsende schoenen, met lichtjes erin, en in de vorm van een dier. En Dylano is er ook blij mee.. Hij vroeg er vanmorgen zelf om, en dat doet hij niet gauw!

  Dus laten we hopen dat hij vanzelf goed gaat lopen..

  Nou, jullie zijn dus weer op de hoogte 😉

  Liefs Deb.

  #4159994 Quote

  Ik begrijp werkelijk niet dat er zulke EIKELS van dokters rondlopen hoor! Kom op zeg, dit komt vaker voor, ze moeten toch ervaring hebben met kinderen?!
  Pffff, ik zou ook echt op tilt slaan hoor van zulke berichten!

  Hopelijk helpt fysio en die schoenen jullie nu de goede kant op!

  liefs miranda

  #4160049 Quote

  nou zeg dat is best wel lef hebben om Dylano zelf de schuld te geven….hoe durft ie!
  Maar ik kan me voorstellen dat jullie dat gipsen dus ook over een half jaar niet meer doen.
  Nu maar hopen dat de fysio en de goede schoenen wat helpen.

  Succes Tamar

  #4160087 Quote

  Nou ja zeg… Een kind van 3 de schuld geven omdat ze zelf niet goed kunnen gipsen???? Lekker makkelijk. Natuurlijk blijft een kind van 3 niet lekker stilzitten en meewerken. Echt belachelijk!!

  Hopelijk dat de nieuwe schoentjes en fysio wel helpen.

  #4160132 Quote

  Ja, je hoort het weleens hé, dat kinderen goed gaan lopen, nadat er iets ergs is gebeurd met ze.. Soort van placebo effect denk ik. Laten we hopen dat dat met Dylano ook zo is.. Want sinds dat gebeuren is hij er wel vaker mee bezig dat hij plat moet lopen. Gek is dat hé?

  Liefs!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct