Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1404543 Hoeveel Weken Zijn Jullie Zwanger En Zijn Jullie Al Met De Babykamer Bezig

 • Auteur
  Berichten
 • #2410545

  wij zijn er al sinds de 8e week mee bezig. Eerst kwamen we een leuk ledikantje tegen (moet nog opgeknapt worden) en een hele mooie commode en vervolgens (beetje verkeerde volgorde haha) zijn we gaan behangen en dat is nu bijna klaar. Eind van deze maand gaan we vloerbedekking halen en daarna mag ik de gordijntjes gaan uitzoeken. Ik ben nu 16 weken zwanger. Beetje vroeg misschien met het kamertje maar dan kan ik als het lekker weer wordt tenminste lekker van het zonnetje genieten en dan hoef ik niet te stressen dat de babykamer niet optijd af zal zijn.

  Ben benieuwd of jullie er al mee bezig zijn.

  Groetjes Patricia

  #4159945 Quote

  hier nog niet
  bijna alles wel in huis van ons zoontje nog
  alleen nog oude behang eraf halen en opnieuw behangen en nieuw rolgordijn en dan inrichten en alle kleding uitzoeken en wassen wassen wassen
  wij gaan er in mei mee beginnen.
  hoeven gelukkig niet zo veel te doen dus

  ben morgen 17 weken zwanger

  groetjes moekje
  mama van Ryan 24-07-07 zwanger van een zoontje

  #4160177 Quote

  Wij zijn sinds een week of 2 aan de klus. Om de babykamer leeg te maken moest eerst de studeerkamer naar zolder verhuizen. Dat is nu klaar. Nu nog behang afhalen, nieuw behangen, schilderen (ook de meubeltjes) en gordijnen….

  groetjes Karin

  #4160385 Quote

  wij gaan het laatste weekend van maart aan de klus. gelukkig hoeft er niet zo heel veel gedaan te worden. alleen de muren een kleurtje geven. klamboe ophangen en de gordijnen.

  groetjes maris

  #4160436 Quote

  ik zou zeggen klaar is klaar toch? Kun je je dadelijk bezig houden of het huis wel schoon is? Hahaha.. de nesteldrang!
  Maar ik vond het een een superfijn idee dat de babykamer klaar was bij mijn zoontje.

  De babykamer moet nu een flinke poestbuurt hebben en wat schilderijtjes kopen en ophangen, maar verder laten we hem hetzelfde dus dat scheelt weer!

  succes en veel plezier ermee allemaal!
  gr. Saskia. (18wk, 3dg)

  #4161087 Quote

  ik heb nog zat te doen, ben alleen nog niet begonnen.. ik moet eigenlijk 3 kamers gaan veranderen!! om het makkelijk te maken.. de oudste blijft wel in z’n eigen kamer, alleen nieuw bed en kast en kleurtje op de muur..de andere was één grote inloopkast, dus ik moet nu weer een kast op m’n eigen slaapkamer, en dan van die kamer een babykamer maken…
  maar ik heb al wel ideeen zat hoor, dus dat komt wel goed!!

  ik ben morgen 15 weken

  groetjes peet

  #4161408 Quote

  Wij moeten nog beginnen.
  Met meubeltjes kopen en verven eigenlijk nog alles.
  Komt een beetje door onze pech in het verleden.
  Maar verwacht over 2 a 3 weken toch wel te gaan shoppen met manlief.

  Ik ben zaterdag 16 weken.

  Liefs Pupke

  #4161742 Quote

  Hallo,

  We hebben het bedje gekocht toen ik 13 wk was al! Onze commode wordt een ladekast die we al hadden staan, we gaan hem wel een nieuw kleurtje geven. De kleine zal de kamer delen met zijn/haar half zus. Zij is 1x per 2 wk bij ons.
  We (mm lees, IK, na weken twijfelen, fijn die hormonen..) zijn het inmiddels eens over de kleuren van de verf en eventueel het behang.
  Nu nog een geschikt moment uitzoeken om alles tot uitvoering te brengen hahaha. Ach we hebben nog wel even de tijd.

  Liefs MamaFem
  (17wk,3d,1e)

  #4162154 Quote

  hallo,

  Zal maar eerlijk zeggen, wij hebben een verhuisbaby gemaakt ; ). We zijn in november aan het verhuizen geslagen. Halverwege gewoon mijn periode gehad. Die hield een paar weken aan. Volgens de huisarts de stress, oke? Daarna toch maar naar t ziekenhuis gestuurd. 1ste keer zei ze: t is te klein en t zal wel verkeerd gaan. Balen maar oke, we hebben 2 gezonde boys dus volgende x beter. Een week later moest ik terug komen bij een andere. Tjonge ziet er goed uit. Hartje klopt, lengte goed, U bent 8 1/2 week zwanger. Dus wij moeten nu even gaan verzinnen waar we baby 3 gaan laten. Beide boys hebben een nieuwe slaapkamer dus die willen hem natuurlijk niet afstaan, dus waarschijnlijk moet papa z’n computerkamer eraan geloven, maar gelukkig is íe heel blij dat er nog een kleine bijkomt dus dat heeft ie er wel voor over. We hebben nog zat te doen dus. Maar t is nog geen 7/8 dus we hebben nog even.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct