Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1404870 Ontsteking

 • Auteur
  Berichten
 • #2410872

  Misschien niet zo`n frisse vraag, maar heb echt het idee dat de wond van mijn “knip” ontstoken is. Morgenochtend ga ik direct de huisarts bellen.

  Heeft iemand hier ervaring mee?
  Ben nu 4 weken geleden bevallen en heb het idee dat ik weer bergafwaarts ga qua beweging en heb veel meer pijn. Wil gewoon weten wat me te wachten staat….

  Liefs Milou

  #4160256 Quote

  Vervelend zeg…het moet idd veel beter gaan…en niet bergafwaarts.

  Ik ben ook al naar de huisarts geweest, heb een cyste bij mijn vagina :S Waarschijnlijk moet dit door de gyn weggesneden worden.
  Denk je dat als je bevallen bent alles wel weer normaal wordt…en dan blijf je last houden, erg vervelend hè.

  Succes en je moet idd gauw een afspraak maken bij de HA

  #4160321 Quote

  En heb je een afspraak gemaakt?

  Liefs

  #4160358 Quote

  Ben net geweest.
  Huisarts vond het er niet onstoken uitzien. Zag gisteren al dat er nog een klein stukje draad zat. Ze trok eraan en er kwam nog een stuk draad van 3 cm uit. Dus daar kan ik veel last van hebben gehad. Ze zei dat er wel wat wondvocht was, maar dat kan met zo`n draad. Als het nou niet beter wordt, dan mag ik van de week weer terug komen. Ze voelde wel een verharding van het litteken, dat had ik ook wel gemerkt. Weet niet wat ik daar tegen kan doen…

  #4160503 Quote

  er is speciale littekencreme om te smeren, moet je wel even aan de huisarts vragen of je dat mag gebruiken omdat je hechtingen nu pas helemaal eruit zijn. Dat maakt die verharding zachter, verder vergt dat wel wat tijd voordat het weer een beetje soepel word. Ik las pas ergens dat het wel drie maanden kan duren voordat het weer een beetje soepel is! Maar die creme kan helpen, volgens mij kun je dat halen bij de apotheek, ik heb het bij Senne gebruikt, nu is het van zichzelf al vrij soepel gelukkig!

  Liefs

  #4160675 Quote

  Ik kreeg van mijn vk de tip om bij stug lidtekenweefsel te smeren en te masseren met perineumolie.

  #4161378 Quote

  Oh die olie heb ik nog…
  Maar vandaag eerst weer naar de huisarts…zit een grote bult op het litteken die zwart is. Net alsof er nog een hechting in zit. Word er helemaal gek van. Ben nu 4,5 week geleden bevallen en wil me nu wel weer eens beter voelen…


  Snow
  Bijdrager
  #4162092 Quote

  Wat vervelend zeg!
  Ik kreeg 2 weken na de bevalling zo’n zwaar gevoel van onder. en deed heel erg zeer. ik voelde ook echt een verdikking zitten. ik naar de huisarts geweest, maar zat toch een fikse ontsteking bij mijn hechtingen. heb toen een antibiotica gekregen en toen was het zo weg. Houd het dus goed in de gaten milou!

  #4162251 Quote

  zat inderdaad een hechting die eruit gewerkt werd door mijn lichaam, gelukkig geen ontsteking. Dokter heeft het opengemaakt en de hechting verwijderd. Nu zag ze er nog een zitten, maar die zat veel dieper. Dus waarschijnlijk volgende week weer naar de huisarts om deze weg te laten halen. Toch stom dat ze niet oplossen bij mij…

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct