Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1404992 Zwanger Worden Na Spoedkeizersnee

 • Auteur
  Berichten
 • #2410994

  Hallo meiden,

  Eind juli 2009 ben ik bevallen van een mooie dochter Amber, nu 7 maanden. Helaas was de bevalling een drama van een paar dagen (!) en is de kleine uiteindelijk met een spoedkeizersnee gehaald.
  Ondanks dat het een rotbevalling was en het herstel best lang duurde, begint het nu toch weer te kriebelen om voor een tweede ’te gaan’. Ook omdat het lang heeft geduurd voordat ik met behulp van allerlei behandelingen zwanger ben geworden van de eerste.
  Volgens de gyn is er geen belemmering om weer zwanger te worden na de keizersnee maar ik vraag me eigenlijk af of het verstandig is om nu al weer zwanger te worden (mocht het uberhaubt weer lukken) en hoe lang er tussen zou moeten zitten om voldoende te herstellen.
  Alvast bedankt voor jullie reacties
  Liefs

  #4160348 Quote

  Mijn verloskundige had het over een jaar, dat dat toch wel een mooie tijd was om er tussen te laten…
  Tis altijd lastig inschatten zeker als je bij de eerste wat tijd nodig hebt gehad. Voor hetzelfde geld ben je nu in een mum zwanger!

  Succes met beslissen!
  Groetjes Sas

  #4160451 Quote

  Hoi,

  het lichaam heeft inderdaad een jaar nodig om te herstellen van de zwangerschap en bevalling. Maar er is niks (voor zover ik weet) bekend over wat er kan gebeuren als je eerder dan dat jaar weer zwanger bent.
  Ik zou persoonlijk bij mijn gevoel blijven. Als het bij jou weer kriebelt, wie houdt je dan tegen? Zeker als de kans aanwezig is dat het langer gaat duren! Veel succes (en plezier!)

  Groetjes, Jamiesmom

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct