Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1437181 Bezoek Cb

 • Auteur
  Berichten
 • #2443183

  Ik zou even laten weten hoe t was gegaan vandaag bij t cb. Nou ik ben helemaal opgelucht hoor. Dhymaris was nog steeds niet veel gegroeid, ze weegt nu 4670gram bij 56 cm. Met de geboorte was ze 3870 gram met 50cm en ze is nu 8wk3dg. Op zich erg weinig gegroeid maar de verpleegkundige zei dat ze er heel goed uitzag. Ik moest me geen zorgen maken, zolang er maar een stijgende lijn in zat in het groeien en de hoeveelheid per dag was ze drinkt. Ze moet natuurlijk niet steeds minder gaan drinken. Verder keek Dhymaris heel pienter uit de oogjes dus ik ben helemaal blij!!!!

  Groetjes


  twiki
  Bijdrager
  #4192563 Quote

  Wat fijn dat je opgelucht bent!! Het is inderdaad het belangrijkst dat er een stijgende lijn in zit en dat ze alert is. Zo te horen gaat dat wel helemaal goed!!

  #4192613 Quote

  Wat fijn dat er gewoon een stijgende lijn in haar groei zit. Komt vanzelf helemaal goed meid, want Quinn was de eerste 4 weken ook niet zo hard gegroeit, maar die heeft dat nu wel weer ingehaald ahhaha.
  Geniet lekker van je kleine meid.

  #4192707 Quote

  Als ik het zo zie is het bij haar niet evenredig verdeeld over gewicht en groeien, maar vnl naar haar groeien gegaan. wsnt ik moet zeggen dat mijn kleine meid een paar weken geleden ong 2 weken niet echt in gewicht omhoog ging, ja minimaal, maar ook ineens qua lengte,
  Dus Dhymaris heeft gewoon een groeispurtje gemaakt. En ja dat vreet denk ik nog meer energy.

  #4193207 Quote

  Gelukkig!
  ik zit ook een beetje in de rats, ik moet morgen en ik denk ook dat Fiene nog te klein is.

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen