Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1438477 Echo Gehad Vruchtzak Gevuld Met Bloed

 • Auteur
  Berichten
 • #2444479

  Een vervolg van mijn eerdere onderwerk,”gaat dit wel goed”.Ik heb vandaag weer echo gehad hcg weer gemeten was weer netjes verdubbeld,maar de echo een vruchtzakje gevuld met bloed.
  Moet ik er nu vanuit gaan dat het nu echt voorbij is,of is er nog hoop.Het was echt een grijs gebied in het vruchtzakje

  #4193830 Quote

  Hoi lotteisabel

  Wat klinkt dit akelig zeg?was er helemaal geen kindje te zien?hoever ben je nu?Ik denk dat je het even moet afwachten wat er gaat gebeuren.
  Ik wil je in iedergeval heel veel sterkte toewensen,hoe het ook gaan zal.
  Liefs,Wuppy

  #4193852 Quote

  Nog nooit van gehoord.
  Maar hebben ze er in het ziekenhuis/verloskundige niets over gezegd dan?
  Ik heb geen idee of het nu voorbij is.
  Sterkte, meid!

  #4193858 Quote

  Hoi

  Ik ben nu 5 weken dus je hoeft natuurlijk nog niets te zien,Nee ze zie het kan een miskraam worden,maar dat het lichaam dat nog niet inziet aangezien me hcg gaat stijgen.Ik ga van het weekend naar londen en weet niet of ik moet gaan.

  #4193913 Quote

  hoi lotteisabel

  Weet niet of je moet terugkomen binnenkort, maar ik heb et zelfde gehad ze zeiden tegen me met 5 en halve week reken maar op een miskraam want et is een leeg vruchtzakje moest na 2 weken terugkomen want er was ook niks afgekomen dus lag op die stoel en dacht tja zeg et nu maar wanneer et eraf moet laten halen en bleek toch zwanger te schijn ze snapte der eigen ook niet maar goed ze zei et was misschien te klein om het te kunnen zien met inwendige echo was dat ook

  Dus wil je niet teveel hoop geven maar je weet maar nooit misschien is er een kleine kans dat et toch gewoon goed is maar dat het te vroeg is om te kunnen zien

  Sterkte in ieder geval in deze onzekere periode

  groetjes corina

  #4193914 Quote

  Ik moet maandag terug komen,ik heb eerder 3 miskramen dus ik wordt streng in de gaten gehouden,Ze zei het vruchtzakje is wel gegroeit alleen zit er bloed in,was namelijk grijs.En ik krijg altijd een inweindige echo en daar kan je juist heel veel mee zien.Ik vloeide gisteren weer niet veel echt alleen als ik afveegde zeg maar.Vandaag vloei ik weer niet.

  read more image Lees ook: Zwanger, en nu?
  #4193918 Quote

  He getsie wat een onzekere tijd zeg.
  Wens je heel veel sterkte.

  liefs

  #4193966 Quote

  Wat een onzekere tijd voor jullie. Ik duim voor jullie dat het toch de goede kant op gaat.

  Groetjes danielle

  #4195005 Quote

  Poeh dat is moeilijk zeg. Je weet niet wat je nu kunt verwachten, en genieten lukt ook niet echt denk ik, ook ik heb vorige week een echo gehad waarin ze niks konden zien. Misschien een heel klein stukje zei ze. Moest dus over 2 weken terugkomen om te kijken of het gegroeid was. Dat is dus volgende week.. Zit ook in spanning te wachten, als het dan goed zit, valt er ook een last van mijn schouders, ik wil je in elk geval heel veel sterkte en succes wensen.

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen