Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1438513 Rugpijn

 • Auteur
  Berichten

 • Elin83
  Bijdrager
  #2444515

  Sinds ongeveer twee weken merk ik dat mijn rug wat gevoeliger is geworden. De afgelopen week werd het steeds erger en gisteren had ik echt even een dip… Ik wist gewoon niet meer hoe ik moest zitten op de stoel of bank. Ben maar naar mijn ouders gegaan. Mijn moeder heeft zo’n relaxfauteuil (in allerleid standen te zetten), die zit een stuk beter.
  Hebben jullie ook last van rugpijn en zo ja, zijn jullie daarvoor onder behandeling?

  Ik denk dat ik vanavond op de ZwangerFit maar even aan de cursusleidster vraag wat ik ermee moet. Probeer wel op mijn houding te letten, maar het lijkt niet echt te helpen. Misschien is fysiotherapie een optie?

  Liefs Elin

  #4193871 Quote

  Als je er echt heel erg last van hebt inderdaad even aan de bel trekken. Ik zelf heb het niet, voel me alleen in de ochtend wat stijfjes, merk dat ik steeds niet lekker in bed lig, ben vaak wakker.
  En krijg echt beetje last van men buik zeg maar.

  Veel plezier vanaaf.

  #4193879 Quote

  nee heb ik gelukkig nog geen last van…. hopelijk gaat het snel over bij je of krijg je tips

  #4193930 Quote

  Nee, ik kan hier niet over mee praten.
  Ik heb wel eens s avonds meer last van mijn onderrug maar dat is de volgende dag vaak weg.
  Heeft gewoon te maken dat ik teveel heb gedaan.

  Hoop voor je dat het snel weg trekt.

  #4193959 Quote

  mijn rug zit vast… heb een lieve fysio die hem iedere week weer los masseert… moet eigenlijk rustiger aan gaan doen, maar zo in de afronding van een schooljaar gaat dat ECHT niet… 🙁


  Elin83
  Bijdrager
  #4194067 Quote

  ZwangerFit was weer leuk gisteren. Kon bijna alles gewoon goed meedoen, ben alleen wel bijna flauwgevallen. Zal de lage bloeddruk of suikerspiegel wel zijn. Ging overigens al snel weer beter na een dextrootje.
  Ik heb tips gevraagd voor mijn rug en die heb ik ook gekregen. Als het niet helpt kan ik bellen en dan kan ze mijn rug bijvoorbeeld eens masseren.
  Ik hoop dat het snel wat beter gaat, want de rugpijn is niet echt bevorderlijk voor mijn humeur!
  Ben echt een jankebalk de laatste dagen…

  #4194074 Quote

  he elin,

  Rustig aan doen hoor!!! en anders aan de dubbelzoute drop. Gelijk morgen bellen voor die masage, alleen al om het lekkere. Ik merk ook dat ik soms wat meer aan mezelf moet denken, is belangrijk meid. Maak een sfspraak bij de schoonheidsspecialiste laat de pedicure lekker aan huis komen. Beetje extra verwennerij voor jezelf.
  Ik snap dat je je zo voelt, gooi het er hier maar lekker uit hoor.
  Daar zijn we voor.

  knuf


  Elin83
  Bijdrager
  #4194162 Quote

  Mijn man was zo lief… Ik had dus eergisteren een ontzettende baaldag (toen ik niet meer wist hoe ik moest zitten van de rugpijn) en toen kwam hij thuis van zijn werk met een cadeautje voor mij: een ontspannende behandeling van een uur bij de schoonheidsspecialiste!!! Vond ik zo ontzettend lief. ‘Omdat hij zo trots was op mij en van me hield en omdat ik wel een oppeppertje kon gebruiken’, zei hij. Volgende week hebben we hier de verbouwing (nou ja: we krijgen een vaste trap naar zolder en daarvoor moet ook een stuk uit de badkamer gehakt worden) en de week erna ga ik lekker naar de schoonheidsspecialiste.

  #4194189 Quote

  Herkenbaar rugpijn, en ook flink last van mijn bekken. Heb VK gebeld, en die zei dat het toch wel normaal was, de een heeft er nou eenmaal meer last van dan de ander…

  Ben niet onder behandeling, maar heb wel via yoga tips gekregen qua houdingen enow.

  liefs

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen