Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1438643 Hoe Slapen Jullie Kiddies

 • Auteur
  Berichten
 • #2444645

  hee dames
  hoe slapen jullie kindjes eigen en van hoelaat tot hoelaat en slapen ze smiddags nog?

  caithlyn slaapt smiddags al maanden niet meer,en savonds houd ze het zo vol tot 23.30 of zoals vanavond dan slaapt ze eindelijk vroeg voor haar doen half 9 en is nu alweer wakker voordat ze weer slaapt zijn we soms 3a4 uur verder.we hebben dr laten gillen brullen huilen nachten lang bij dr gelegen maar niks helpt.
  morgen gaan we langs de huisarts want dit kan gewoon niet

  dit is vanaf december al aan de gang,ze geeft zich niet over en ben zelf ook kapot moe soms pff

  terwijl ze eerder gewoon 7uur in bed lag zonder enig commentaar

  #4194029 Quote

  Hoi Hoi,

  Hier een echte slaapkop.
  Nynke slaapt ’s morgens van 11.00 tot 13.00 en ’s avonds gaat ze tussen 19.30 en 20.00 naar bed zonder moeite ze geeft zelf aan dat ze wilt slapen.
  Ze is alleen wel heel vroeg wakker de laatste tijd 6.00.

  Dane slaapt ook goed van ongeveer 20.30 tot de volgende ochtend 6.00-7.00.

  Vervelend dat Caithlyn zo slecht slaapt….

  Liefs Stefanie


  Chrizzy1988
  Bijdrager
  #4194096 Quote

  hoi kelwin slaapt ook gemiddeld van ong. half 8 s avonds tot 8 uur half 9 s ochtends.
  en smiddags nog van 13:00 tot ong. 15:00 uur.
  maar ik kan hem s avonds ook heel goed ophouden. hij houd het ook echt wel vol tot 23:00 uur. slaapt meestal iets langer de volgende ochtend maar das niet erg.
  als ik naar verjaardag ga hoef ik hem niet te slapen te leggen. en hij kan ook heel goed zonder slaap s middags maar gaat dan s avonds wel wat eerder naar bed.

  liefs, Christien

  #4194100 Quote

  Lenthe ligt er ’s avonds om 19:30/20:00 uur in, tegelijkertijd met haar zussen en broertje.Ze slaapt tot de volgende ochtend 10:00 uur/10:30 uur.
  Echt een flinke slaapkop, want ’s middags slaapt ze ook nog van 13:00 tot 15:30 uur.

  Ben benieuwd wat je huisarts voor oplossing heeft, want geloof best dat het je sloopt zo..
  Ook apart dat Caithlyn ’s middags dan niet instort…

  Succes!
  Groetjes Roos.

  #4194101 Quote

  hee meis

  kan me ook heel goed voorstellen dat j bakaf bent

  karlijn slaapt over t algemeen goed al komt ze s’nachts bij ons liggen maar dan slaapt ze wel
  overdag slaapt ze heel zelden en sávonds tussen 19-20 gaat ze samen met floor naar bedje toe
  soms iets later
  floor komt sávonds tussen 23 – 01 nog 1 x voor een klein slokje bv en slaapt dan door tot de volgende ochtend tussen 07-09 uur en slaapt na de voeding nog een uur of 2
  karlijn word meestal tussen 8 en 9 wakker

  ik hoop dat de huisarts een oplossin g heeft

  liefs maurilla

  #4194109 Quote

  nou meiden

  huisarts zegt alleen ja wat moet ik doen,ik kan niks doen.we mogen haar nog niet testen op adhd al gaat met vermoeden daar al wel naar uit aldus de arts.
  we moeten 2weken lang elk stukje eten of slokje opschrijven tss naja het zal wel goed zijn ahahaha
  maar ben dus geen zak opgeschoten.

  hij zegt desnoods sluit je dr maar op op dr kamer:O:O wtf ga mn kindje niet opsluiten

  heerlijk jullie slaap kopjes(L)

  #4194115 Quote

  Hoi Patricia,

  Wilde je even vertellen dat je hier heus niet alleen in staat. Wij hebben periodes met ons zoontje dat hij ’s nachts rond twee/drie uur wakker wordt, en dan inderdaad ook echt niet meer wil gaan slapen.
  En dan houdt hij het ook nog vaak gewoon vol totdat het tijd is voor zijn middagslaap (zo rond twaalf/half 1). Wij hebben ook echt vanalles geprobeerd. Laten huilen, bij hem gaan liggen, wat te drinken, wat te eten, even televisie kijken beneden, bedje gedraaid naar een andere plek, tussen de middag warm eten in plaats van ’s avonds, noem maar op. Het lijkt net of hij zich niet meer de rust wil gunnen op in zijn slaap te vallen. Maar god, wat word je daar als ouders ontzettend moe van.

  Wij hebben het ook bij een huisarts en de consultatiearts nagevraagd, maar daar krijg je dus ook van die vage antwoorden. Of gewoon geen antwoord.

  Bij ons is het echt in vlagen van twee/drie weken en dan gaat het weer een tijd heel goed. Nou ja, goed. Dan gaat hij rond zeven/half acht naar bed en wordt hij de volgende ochtend rond half zes/zes ur wakker. Is ook nog vroeg, maar voor ons al een flinke verbetering.

  Ik heb helaas ook geen oplossing voor je. Maar wel een kleine tip: ga zelf meteen op het moment dat ze in slaap vallen ook naar bed. Allright, dan lig je er vaak al vroeg in en heb je weinig aan je avond, maar je raakt in ieder geval niet helemaal oververmoeid. Vaak liggen wij er hier om negen uur al in! Ik zag dat jij dit berichtje om negen over twaalf ’s avonds online zetten, was je toen zelf gewoon nog wakker, of werd je wakker van haar?

  Groetjes,
  Janneke

  #4194132 Quote

  Wat een slaapkoppen hier allemaal! Zarah gaat om 20 uur naar bed, en wordt op verschillende tijden wakker. Soms om een uur of 3 of 4, dan wil ze drinken, waarna ze meteen weer doorslaapt. Soms slaapt ze door, tot 7 uur. Of kwart over 6, een enkele keer tot half 8. Heel wisselend dus. De nachten dat ze doorslaapt per week is ongeveer 2 ofzo. Altijd maar gebroken nachten word je ook doodmoe van. Gelukkig slaapt ze ’s middags tot nu toe vaak wel goed, van 13 tot 15 ongeveer.

  Jammer dat je zo weinig hulp aangeboden krijgt van je h.a. Wat wil hij bereiken met de info over haar eten en drinken? Ik snap dat je nog niet op adhd mag testen, want dat is op deze leeftijd volgens mij nog niet te testen. Gaat ze weleens een nachtje uit logeren? Misschien is dat een optie, kunnen jullie even bijkomen?

  #4194134 Quote

  Hoi Patricia,

  om gek van te worden! Slechte slapertjes! Maar ja, wat kun je er aan doen, wat je nog niet gedaan hebt!?
  Balen dat de h.a. je verder geen tips heeft gegeven. Misschien dat hij met inzicht in eten/drinken, wil kijken of er sprake van zijn van een allergie?

  Hier tot anderhalf jaar een slechte slaper gehad(okay, af en toe een periode dat ze wel in-en-door sliep), maar dat bleek allergie te zijn. Ik werd er iig knettergek van!

  Een tijdje terug begon het hier ook en heb toen ‘schatjes’ erbij gepakt. Daar stonden 4 manieren in om er mee op te gaan. Heb dat toen ook op het forum gezet. Zal eens kijken of ik dat nog ergens terug kan vinden.

  Hier een meisje dat tussen kwart over 8 en 9 uur in bed ligt en dan om 9uur wakker gemaakt wordt. En ‘smiddags slaapt ze ook nog van 13-15u. Afgelopen weken ging ze ’s avonds weer wat minder slapen. Lag ze te neuriën/zingen/huilen, maar viel dan na 45min. toch in slaap.

  Ik ga even kijken of ik dat topic nog kan vinden.
  En uit logeren?? Ik wilde het niemand aandoen…
  Heel veel sterkte!!!

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen