Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1439303 Morgen Eerste Prikjes

 • Auteur
  Berichten
 • #2445305

  nou morgen is het ook zover voor Amy en krijgt ze haar eerste prikjes…. zie er nu al tegenop pff ben zelf panisch voor naalden(en ik zet zelf injecties met mn werk maar goed zijn niet voor mij dan he)
  en moet nog pcmol in huis halen!! adviseerde ze!!

  mnijn eerste reageerde altijd enorm heftig op die prikken met koorts en huilen maar goed dat is al (over 4 dagen) 6 jaar geleden dus die prikken zijn wel goed veranderd want die van mn vriendin had er geen last van….

  maaarrr nu is amy enorm verkouden snot neusje enzo prikken ze dan wel???

  hoe reageerde jullie kids op de prik?
  liefs daan

  #4194661 Quote

  Jasmijn had er geen moeite mee! Onze oudste trouwens wel, dus het is per kind heel verschillend.

  #4194671 Quote

  Lycke had er geen last van alleen ’s avonds een beetje verhoging, maar verder niks. De 2e van ons had er meer last van, kreeg vuurrode benen en deed mega zeer, die heb ik dus altijd voordat ik ging al een zetpil gegeven en dat hielp, ik zou zodra ze er last van krijgt een zetpil geven en meestal zakt het dan snel af.

  Ik mag volgende week voor de 2e prikken

  #4194673 Quote

  Oja Lycke was ook verkouden en heeft wel de prikken gekregen, zolang ze geen koorts hebben en erg ziek zijn mogen ze de prikken hebben

  #4194677 Quote

  Hey,
  Liam heeft er ook geen last van gehad, alleen veel geslapen na de tijd! En Liam was ook verkouden, volgens mij maakt dat niks uit hoor!
  KOm op meissie, het is voorbij voordat je er erg in hebt! Wat bij mij heel fijn was is dat ik heb gevraagd of ik LIam vast mocht houden, dan kon ik hem tijdens de prikjes gelijk troosten!! Hij heeft bijna niet gehuild!

  xx

  #4194683 Quote

  Yordi heeft toen van de prikken ook erge last gehad. Quinn heeft eventjes gehuild tijdens de prik, was ’s avonds wat meer aan het huilen. Een zetpilletje gegeven en de volgende dag was er niks meer aan de hand. Ik heb toen quinn de prik kreeg even flink de beentjes gemasseerd op de plek van de prik. Dan wordt het sneller verdeeld. Dat hielp bij yordi en quinn allebei erg goed. Als ze verkouden zijn mogen ze hier wel gewoon prikken hebben, alleen als ze koorts hebben niet.
  Succes meid, het is indd zo voorbij.

  Liefs marielle

  #4194714 Quote

  allebei de kinderen huilde flink tijdens de prik maar waren daarna weer stil maar sliepen veel….
  Maar mama’s hartje doet toch elke keer weer zeer hoor bij zon prik…. zo zielig!!

  Sterkte morgen’

  xxx


  twiki
  Bijdrager
  #4194744 Quote

  Olivia heeft er ook geen last van gehad, alleen voelde ze iets warmer aan dan normaal. Tijdens de prik was het inderdaad wel erg huilen, maar gelukkig was het ook zo weer vergeten. Het blijft niet leuk zoiets.

  #4194761 Quote

  Succes morgen! x Taraneh

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen