Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

144 Ben Ik Te Bang

 • Auteur
  Berichten

 • Wendy Vd zwaag
  Bijdrager
  #5724190

  Hallo

   

  ik ben vandaag 14+4 weken zwanger en ben altijd bang! Woensdag heb ik weer een echo en ik denk gewoon dat baby niet meer leeft waarom ik dat denk weet ik niet alle echos waren goed maar die angst blijft zo erg! Ik wil zo graag genieten maar dat gaat niet zo!


  gebruiker590950
  Bijdrager
  #5724217 Quote

  Hee Wendy,

  Ik ben zelf 19 weken zwanger van mijn eerste kindje en ben ook constant bang dat er wat mis is met het kindje of dat hij niet meer leeft. Terwijl ik wel het kindje ook al voel maar dan toch spoken er dingen door mijn hoofd van misschien verbeeld ik mij dit omdat ik het graag wil voelen straks is het wat anders.. maar probeer je toch te focussen op alle positieve dingen en er gewoon van te genieten. Je kan er toch geen controlle over hebben, eet gewoon gezond en gevarieerd zorg dat je genoeg voedingstoffen binnen krijgt voor jou zelf en de kleine. Blijf bewegen en stres je niet te veel want dat is ook hartstikke slecht voor de baby. En denk gewoon altijd het gaat vaker goed dan fout! Zo probeer ik gewoon te denken wanneer ik even weer zo’n momentje heb. Misschien helpt het om een doppler aan te schaffen? Ik heb er zelf net ook 1 besteld. Maar dan raad ik je wel aan om niet te vaak te luisteren. Dat kan ook weer voor onzekerheden zorgen. En als je je echt veel zorgen maakt altijd bellen naar je vk hun stellen jou gerust en laten je vaak wel komen voor een echo of om naar het hartje te luisteren. En als je ergens mee zit praat er vooral over! Dat helpt mij ook vaak


  gebruiker590950
  Bijdrager
  #5724218 Quote

  Hee Wendy,

  Ik ben zelf 19 weken zwanger van mijn eerste kindje en ben ook constant bang dat er wat mis is met het kindje of dat hij niet meer leeft. Terwijl ik wel het kindje ook al voel maar dan toch spoken er dingen door mijn hoofd van misschien verbeeld ik mij dit omdat ik het graag wil voelen straks is het wat anders.. maar probeer je toch te focussen op alle positieve dingen en er gewoon van te genieten. Je kan er toch geen controlle over hebben, eet gewoon gezond en gevarieerd zorg dat je genoeg voedingstoffen binnen krijgt voor jou zelf en de kleine. Blijf bewegen en stres je niet te veel want dat is ook hartstikke slecht voor de baby. En denk gewoon altijd het gaat vaker goed dan fout! Zo probeer ik gewoon te denken wanneer ik even weer zo’n momentje heb. Misschien helpt het om een doppler aan te schaffen? Ik heb er zelf net ook 1 besteld. Maar dan raad ik je wel aan om niet te vaak te luisteren. Dat kan ook weer voor onzekerheden zorgen. En als je je echt veel zorgen maakt altijd bellen naar je vk hun stellen jou gerust en laten je vaak wel komen voor een echo of om naar het hartje te luisteren. En als je ergens mee zit praat er vooral over! Dat helpt mij ook vaak.

  Groetjes, Madelon

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct