Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

buikpijn en slijmerige afscheiding

 • Auteur
  Berichten
 • #2451387

  ik ben nu 31 weken zwanger en heb veel buikpijn en slijmerige afscheiding. het is draderig en wit. Is dit normaal bij deze termijn?

  #4200741 Quote

  Dat weet ik niet,heb het zelf nooit gehad,heb je constant buikpijn of is het met tussenposen?Vraag het gewoon even aan je verloskundige joh,die weten er alles van maar volgens mij hoort het niet zo.
  Sterkte in iedergeval.
  groetjes,

  #4200752 Quote

  nee het komt met vlagen niet constant.


  reisa
  Bijdrager
  #4200762 Quote

  De afscheiding is normaal, de hele zwangerschap door. Maar de buikpijn hoort niet. Daarvoor zou ik de verloskundige bellen.
  Succes!

  #4200779 Quote

  Die afscheiding is idd normaal, heb ik ook veel last van, Alleen voor die buikpijn zou ik voor de zekerheid de vk even bellen,

  Veel succes!

  #4200801 Quote

  maar de afscheidingis sinds 2 dagen zo, daarvoor bijna niet

  Lees ook: Zwanger, en nu?

  Elin83
  Bijdrager
  #4200802 Quote

  De buikpijn kan ook komen door indalingsweeën. Het kan zijn dat je kindje zijn definitieve positie alvast inneemt (vooral bij een eerste kindje kan dit al rond 31 weken gebeuren) en sommige vrouwen merken hier niks van, maar mijn schoonzusje bijvoorbeeld heeft behoorlijke weeën gehad hiervan. Ik ben zelf ook 31 weken zwanger en bij mij is het sinds een paar dagen ook wat onrustiger en inderdaad ook wat meer slijmerige afscheiding…
  Ik hoorde op ZwangerFit dat je rond deze tijd ook wat meer last van je buik kunt krijgen doordat ie nu zo groot wordt dat het behoorlijk tegen je spieren aan gaat drukken. Dat geeft ook een zeurend gevoel.
  Volg je gevoel: is het pijn waar je je zorgen om maakt, dan gewoon de vk even bellen hoor! Daar zijn ze voor! Beter 10x te vroeg gebeld dan 1x te laat. Succes!

  Liefs Elin

  #4200829 Quote

  ik heb het ook ik ben nu 27 weken en ben vandaag naar de huis arts geweest voor de afscheiding en buik pijn bij mij is er een uit strijkje gemaakt voor eventueele bacteriee in de vagina daar kan je echt veel last van hebben ik raad aan om ook even naar de dokter te gaan voor een uit strijkje het is goed te verhelpen
  groeten anouk


  Elin83
  Bijdrager
  #4200963 Quote

  Ik ben gisteren voor controle geweest bij de vk en het kindje was inderdaad al een klein stukje ingedaald bij mij. Verder was alles helemaal prima.

  Waar ik ook nog aan zat te denken: heb je misschien een blaasontsteking? Dat kan ook pijn doen…

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct