Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

@pupke

 • Auteur
  Berichten
 • #2451705

  He meid, even nieuwschierig hoe alles met je gaat.
  Hoop dat alles lekker is, en dat je lekker aan het genieten bent.

  liefs nath

  #4203128 Quote

  Hoi Nathalie,

  Hoe gaat het met jou?
  Ben net met verlof en geniet volop!!!!
  Heb wel dikke handen en voeten en bekkenistabiliteit.
  Maar dat mag de pret niet drukken!
  Ben nu bijna 35 weken zwanger en mijn kereltje vindt het nog heerlijk in de buik.
  Babykamer ben ik al helemaal aan gewend het idee tot daar straks ons mannetje in ligt is nog vreemd.
  Zie de bevalling nog niet zo zitten.
  Hoe ver ben jij nu?

  Liefs Pupke

  #4203130 Quote

  trouwens sorry voor de late reactie!

  #4203780 Quote

  He meid, geeft niets hoor die late reactie, bij jullie mamaclub is het niet zo druk heb ik al gezien, dus logisch dat je minder kijkt.

  Fijn om te lezen dat alles lekker met je gaat, nog 2 weekjes dan is die kleine bij je welkom zeg maar, spannend hoor, kan alle kanten op. Ik kreeg de tip, ga ervan uit dat je 2 weken later bevalt dan valt het allemaal reuze mee, en zeg die datum ook aan andere mensen anders gaan ze straks allemaal vragen “is die kleine er nog niet?”

  Die bekkeninstabiliteit lijkt me wat minder zeg maar, ik vind al dat ik verrot uit men bed kom, laat staan dat je ook nog eens last van je bekken hebt. Ik leef met je mee meid, maareh allemaal voor een goed doel!!
  Ik snap wat je bedoelt met dat je de bevalling nog niet zo ziet zitten, ik weet ook nog niet hoe ik daar naar moet kijken. Ik denk gewoon laten gebeuren, meer kun je niet, maar het idee dat is toch best wel eng he?

  Ik ben haast 32 weken nu, en krijg nu echt de drang dat alles klaar moet, en dat is het nog lang niet. Moet nog zelf gordijnen naaien, dus daar volgende week maar aan gaan beginnen. meubeltjes staan allemaal wel in elkaar, en ben al druk met wassen en strijken enzo, maar men vriend moet het kozijn nog 1 keer in de verf zetten.
  Ik heb verder last van oedeem en een historie van te hoge bloeddruk. Ben door de bedrijfsarts volledig ziek gemeld 2 weken geleden, dus ben iets eerder thuis dan gepland. Men laatste controle bij de vk was super, bloeddruk zelfs lager dan ooit, dus de rust doet me goed.

  Moet opeens terug denken aan het verdriet dat we hadden, en ben zo blij dat het nu allemaal lekker gaat. Ik had dit nooit durven dromen.

  Liefs nath

  #4204101 Quote

  Lieve Nathalie,

  Wat fijn dat het goed met je gaat!
  Ik had ook niet durven dromen dat het ooit zover zou komen!
  De scherpste randjes zijn gelukkig van het verdriet af maar missen doe ik mijn kleine meid nog.
  Ben inmiddels alweer 35 weken en 3 dagen gaat nu ineens snel.
  Vindt het wel gezellig met mijn kleine pupke in de buik.
  Ik moet zeggen dat ik volgens mij alles klaar heb en ik heb absoluut geen nestdrang of poetsdrang hi,hi.
  Eigenlijk heb ik nergens zin in en rotklusjes stel ik zolang mogelijk uit moet nu eigenlijk poetsen hi,hi.
  Mijn bloeddruk is telkens te laag geweest 100/70.
  Hoop dat ik daar geen last mee krijg met bevallen.
  Vorige keer in hety ziekenhuis na de curretage was dat wel even een probleempje.
  Zal allemaal wel los lopen.
  Om mij heen zijn op het moment veel bekende die ook ineens zwanger zijn wel grappig!
  Lieve meid ik wens je heel veel plezier tijdens je verlof en we houden contact he?!

  Liefs Pupke

  #4204886 Quote

  he meid,

  Zit er bijna voor je op zeg, gaat dat snel he!
  Je moet alleen maar doen waar je zin in hebt, nou en als niet al je ramen gezeemd zijn. Hoor wie het zegt haahaha, en ik loop ook door het huis en denk oh dit nog doen en dat nog. Maar heb me er al bij neergelegd dat het toch allemaal niet lukt.
  Mijn vriend heeft volgende week geen vakantie meer dus dan gaat het er weer anders uit zien. Dan ga ik elke ochtend een uurtje of 2 wat doen, en dan is de dag verder voor mij.

  Tuurlijk mis je je meid nog, dat is heel logisch, en ik weet ook zeker dat ze dit met je meebeleeft. Ik wil niet zeggen dat een nieuwe zwangerschap een vervanging is want dat is gewoon absoluut niet zo. Maar het helpt dat het nu goed gaat, en dat je nu gelukkig mag zijn, ondanks het verdriet.
  En we zijn gewoon door de meest spannenste tijd heen, eindelijk mogen wij gelukkig zijn.

  Ben je wel aan de dubbelzoute drop? voor je te lage bloeddruk? Komt vast wel goed met de bevalling, ze zullen extra streng zijn met controle voor je bloedverlies, en of je wel genoeg aansterkt.
  Ik denk dat we straks dat gevoel in de buik ontzettend gaan missen, het schopje, het zeker weten dat het goed is. Ben zo benieuwd naar die kleine, de drang om die kleine echt te ontmoeten wordt steeds groter.

  Lieve pupke, jij nog even genieten van het gevoel in je buik, voor je het weet is ze er.
  We houden inderdaad contact, vind ik fijn.

  Kus en hoop je snel weer te lezen.

  #4208456 Quote

  Hoi Nathalie,

  Hoe gaat het met jou?
  Bloeddruk al wat gezakt bij jou?
  Zijn alweer wat verder 38 weken en 2 dagen…
  Begin toch wel erg nieuwsgierig te worden!
  Heb jij dat ook?
  Kamertje is nu echt wel helemaal af en komende week wordt de woonkamer een beetje aangepast voor de box hi,hi.
  Vindt het toch wel spannend ben benieuwd waneer de kleine uk zin heeft om eruit te komen!
  Kun je een beetje genieten van je vrij?

  Liefs Pupke

  #4208490 Quote

  He meid,

  Gaat heerlijk hier, tenminste ik merk dat het zwaar begint te worden, heb ook echt last van het niet meer flexibel zijn, en krijg pijn in men rug enzo.

  Net als jij kan ik ook niet meer wachten, we willen die kleine zo ontzettend graag ontmoeten.
  Mijn bloeddruk was weer wat hoger, ga dinsdag weer naar vk, hopen dat men bloeddruk weer netjes is. We hoeven alleen nog maar de gordijnen en een lamp op te hangen, verder is de kamer klaar.

  Voor jou komt het inderdaad heel erg dicht bij, ik kijk elke keer even of je niet toevallig al gepost hebt dat je kleintje geboren is. Je bent in ieder geval binnen 4 weken een kersverse mam.
  Voel jij je nog top? Bloeddruk al wat hoger?

  Ik vind het fijn om te horen dat het lekker met je gaat. Meid succes mocht het heel snel gebeuren voordat we elkaar weer gesproken (geschreven) hebben, enne geniet ervan, en geniet, geniet en geniet.

  liefs nath

  #4209633 Quote

  He meid,

  vind je bloeddruk wel heel erg laag hoor!! kunnen ze daar helemaal niets aan doen? Ga je thuis( wil je thuis) of in het ziekenhuis bevallen?
  Leuk hoor als de box al staat, stiekum staat de box bij mij al 6 weken, heb het excuus dat ik katten heb, en tja ik moet ze het afleren als ze erin willen gaan liggen hahahaa. Heb jij ook dat je steeds even in het kamertje moet kijken, en dan nog maar eens alle kleertjes enzo? Voor jou is het echt bijna zo ver. Vind het zo spannend voor je.

  Ik las het berichtje van Lientje, vind het zo sneu, ben wel blij dat ze een klein kereltje heeft, anders zou het nog slechter gaan. Ik wou ook dat we wat konden doen. Zo deel ik nu het septembermamaschap met Elin, wij waren van oorsprong allebei aprilmama en zo nog met ons kelly, kelly is van de aardbodem verdwenen lijkt wel, wij werden opnieuw zwanger en zij niet. Ik vind het zo verschrikkelijk voor een ieder. Het verdriet gun je niemand. Maar lientje gaat me echt aan men hart. Zij was er voor iedereen, ze was altijd zo sterk en positief, en ik moet je zeggen zij hielp me er echt doorheen. Echt een grote broer zeg maar.

  Ik gun iedereen het geluk dat wij nu kennen pupke, en ik ben elke dag dankbaar. Ik zal een kaarsje branden voor haar. Ik weet ook niet waar ik was als ik niet opnieuw zwanger was geworden, en dan is mijn verhaal nog helemaal niet erg! Het heeft inderdaad tijd nodig bij Lientje, juist op een moment dat ze het opgegeven heeft zal ze zien dat het raak is. En ik hoop dat ze ons dan nog weet te vinden, ik zal in ieder geval blijven meelezen. Want haar vreugde wil ik niet missen.
  Ben ook heel blij dat jij je vreugde kan delen. En zoals je zegt we moeten inderdaad elke dag genieten, laten we afspreken dat als we het een keer moeilijk hebben denken aan onze grote broer zodat we juist extra dankbaar zijn.

  He bah ben nu helemaal emo.

  Dus ga nog even leuke dingen vertellen, dinsdag (35 wk) heb ik controle gehad en alles was perfect. geen eiwit, bloeddruk 130/80 maar 1 kilootje bij in 2.5 week, alles ziet er goed uit, op naar de 37 weken.

  dikke knuf en oeh kan niet wachten om te lezen dat je bevallen bent.

  kus nath

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct