Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1452140 Warmopvliegerszweten Wie Nog Meer

 • Auteur
  Berichten

 • mum-to-be
  Bijdrager
  #2458142

  Hi ladies,

  behalve meer zweten kan ik soms echt een soort ‘opvliegers’ krijgen, bijvoorbeeld in een winkel..het zweet staat dan letterlijk op mijn gezicht..Wie heeft dit nog meer?
  Sowieso kan ik me niet meer herinneren wanneer ik het voor de laatste keer koud heb gehad…altijd warm, warm, warm…!
  wie nog meer?

  #4207516 Quote

  Ja, ik herken dit ook!! Normaal ben ik echt een koukleum, maar nu… Ik heb het binnen de kortste keren elke keer ongelooflijk warm!!
  Maar ik moet zeggen dat ik het wel heerlijk vind, om nu eens een keer niet elke keer koude handen en voeten te hebben.
  En nou ja, dan af en toe maar een ander shirtje aan, de wasmachine is geduldig :-)!!

  Liefs

  #4207528 Quote

  Ja ook ik ben normaal gesproken de grootste koukleum van deze planeet en heb het nu vreselijk warm. Ik heb al weken allen en t-shirtje met een rokje aan, sokken heb ik al ik weet niet hoe lang niet meer aan gehad.

  Het lijkt me heerlijk om bij een evt. volgende zwangerschap in de winter zwanger te zijn, stel je eens voor een winter zonder dat je het koud hebt! Dat lijkt me heerlijk!

  #4207530 Quote

  Hmmmm….. dat klinkt inderdaad goed essje :-).
  Ik kan ook niet zeggen dat ik er problemen mee heb dat ik het warmer heb dan normaal, al was het met 30+ graden toch wel fijn geweest als ik het niet zo warm zou hebben ;-).

  Wie weet voor de volgende, maar eerst dit kleine meisje maar eens op de wereld zetten :-D.

  Liefs

  #4207531 Quote

  heel herkenbaar…..
  koud hebben? hoe voelt dat? hahahaha

  #4207552 Quote

  Me too, ik lijk wel een straalkacheltje. Ik heb nooit meer koude handen of voeten, loop al weken in jurkjes met af en toe een legging eronder en op slippers. En slaap ook alleen onder de dekbedhoes, terwijl manlief het dekbed er nu weer vaak overheen trekt (normaal is hij degene die het warm heeft!).

  Ik vind het wel lekker, hoewel ik er ook wel weer naar kan uitkijken om met mijn koude tengels lekker tegen hem aan te kruipen om op te warmen.

  #4207570 Quote

  ja herkenbaar dit! Ik heb het normaal altijd zoooo ontzettend koud. Vooral mijn handen en voeten. Maar nu ik zwanger ben heb ik het altijd warm. Wel lekker, amar ik zou het ook wel weer een keertje koud willen hebben. Mijn man zei laatst dat hij het wel mist dat hij ’s nachts mijn voeten niet meer warm hoeft te maken..hihi.
  Ik heb trouwens gehoord dat je tijdens de bevalling super koude voeten krijgt. Ik kan me echt niet meer voorstellen hoe dat is…

  #4207571 Quote

  Ik herken het ook. Het lijkt wel of ik het gemiddeld 5 graden warmer heb dan mijn omgeving.

  Laatst had ik een ventilator aan op mijn werk en toen ik weggging had ik hem uitgezet. Mijn collega had niets gezegd maar ze had het daardoor steenkoud gekregen :S haha..

  Het lijkt me heerlijk om in de winter zwanger te zijn!!!

  #4207583 Quote

  Heeeey,

  Heb geen problemen met in de zomer zwanger te zijn. Maar herken wel het benauwde opvliegers gevoel heel erg.

  Ook als ik de trap op en af ren heb ik hier snel last van. Tijdens het poetsen loopt het zweet me over het gezicht enz…..

  Maar meot er niet aan denken om in de winter zwanger te zijn…. Stel je voor je gaat DAN shoppen en je krijgt zo’n opvlieger in je dikke jas in een warme winkel??? Kom je buiten heb krijg je een klap in je gezicht vande kou!

  liefs

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen