Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1452200 Tanden Poetsen Bleehhhhhhhh

 • Auteur
  Berichten
 • #2458202

  Sinds ik zwanger ben kan ik echt niet meer tegen tandenpoetsen… Ik heb er ook echt geen zin in, omdat ik weet dat ik dan moet kohalsen/spugen… echt heel vervelend!! Herkent iemand dit?


  Sparkle
  Bijdrager
  #4207563 Quote

  Ik ben nu ruim 18wk, en heb vanaf het begin al moeten kokhalzen als ik mn tandenpoets…vervelend…maar ik vind het nog vervelender om zonder tanden te poetsen door het leven te gaan 😉
  Gelukkig heb ik van spugen geen last dan…ik kan me voorstellen dat je er dan echt n beetje tegenop gaat zien….
  verwisel je borstel vaak (werd soms misselijk van t luchtje) ga niet te diep je mond in…maarja…makkelijk gezegd dan gedaan natuurlijk…

  #4207592 Quote

  had ik ook bij mijn eerste zwangerschap. Kon de lucht van de tandpasta niet verdragen. Uiteindelijk zonder tandpasta zitten poetsen omdat ik iedere keer over mijn nek ging 🙂

  #4207606 Quote

  Hoi,

  Ik kan ook heel slecht mijn tanden poetsen, zeker de kiezen is echt een probleem, maar ik ga gewoon door, stop alleen wat vaker, wil echt geen gaatjes/ontstekingen krijgen nu!
  Naar beneden kijken helpt mij wel wat, dus is misschien een idee!

  Gr MJ

  #4207628 Quote

  Tot een maand of 5 van de zwangerschap heb ik dat probleem ook gehad. Ik poetste daarom mijn tanden pas als ik op het werk was. Was dan wat langer wakker en zat er wat langer tussen het poetsen en ontbijt. Had er nog steeds wel last van maar wel een heel erg stuk minder.
  Succes!


  linn1984
  Bijdrager
  #4207650 Quote

  Ik heb niet zozeer moeite met tandenpoeten, maar wel als ik mijn tong ga poetsen. Voorheen ging ik als ik te ver naar achter ging kokhalzen, logisch.
  Maar nu al als ik voor op mijn tong met mijn tandenborstel zit… pff…

  read more image Lees ook: Zwanger, en nu?
  #4207653 Quote

  Begrijpelijk maar toch doen! Tijdens je zwangerschap word je tandvlees wat gevoeliger voor ontstekingen e.d., dus je gebit verwaarlozen is niet slim. En inderdaad, misschien eerst je maag wat meer op orde en daarna poetsen?

  #4207835 Quote

  Nou meid ik ben nu 31 wk zwanger en heb nog steeds last van tandenpoetsen , en mijn man lachte me elke dag uit hahahha dat is nog erger haha.

  #4207882 Quote

  Ik heb er ook last van gehad. ongeveer 18 weken, moest er soms ook echt van overgeven, kon het gewoon niet tegenhouden. Nu ben ik 33 weken en heb nergens geen last van. Dus hou de moed erin het gaat vast over.

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen