Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1452437 Even Zeuren

 • Auteur
  Berichten
 • #2458439

  Met mij gaat het even niet zo goed. Ik heb last van een werkende-mama-dip. Pfff, dik 2 weken werken er op zitten en ik ben hartstikke gek geworden. Maandag had ik een bijwerking van mijn medicijn waardoor ik dubbel zag en niet kon werken.

  Dinsdag weer (veel te hard) gewerkt. Stront verkouden, overal pijn, doodmoe…

  Woensdag, gisteren, roostervrij. Na een zware nacht met pijn en ieder uur piesen, vroeg op moeten staan daar ik naar het ziekenhuis moest voor controle spiraaltje. Die beste echoscopiste heeft flink tegen mn baarmoeder liggen rammen wat nu nog pijn doet. En bedankt mevrouw. Ze kon het niet goed zien.
  Daarna nog bij de gynaecoloog naar binnen om te horen ziet er goed uit, dag mevr. Haegmans.

  Dan maar meteen even de bloeddruk laten checken: 158/104. Ja hoor, daar gaan we weer. Veel te hoog.

  Op weg naar huis nog, daar komt ie weer EVEN naar het gemeentehuis mijn nieuwe ID en rijbewijs ophalen. Naar huis en kapot op de bank in slaap vallen. Na 2 uur slapen samen met manlief naar Prenatal, Gamma en Xenos te gaan. En dan gaat thuis het leven verder van flesjes geven en eten. Dood geërgerd aan de rommel in huis en aan de hond die voor de zoveelste keer weer op de bank had gelegen, lag te stinken en me voor mn voeten liep dat ik haar het liefst een flinke trap had gegeven. Ik was zo geïrriteerd dat ik het huilen van Anouk even niet aan kon en zij mijn spanning voelde waardoor ze nog meer ging huilen.
  En alsof dat allemaal nog niet genoeg was kreeg ik ook weer last van epileptische abscences. Dat was het teken om het rustiger aan te doen. Dat zijn meestal vooraankondigingen om een gote epileptische aanval te krijgen die ik godzijdank al 5 jaar niet meer heb gehad.

  Deze mama heeft zich daarom vandaag ziek gemeld en zal een gesprek aangaan met de bedrijfsarts om tot een oplossing te komen. Misschien tijdelijk halve dagen werken of zo. Geen idee, maar ik trek het niet.

  Herkenbaar voor iemand?

  Groetjes Tam

  #4207798 Quote

  Nou, dat allemaal bij elkaar herken ik gelukkig niet, maar jee zeg, wat vervelend.
  Natuurlijk is het hier ook weleens pittig. Een ADHD-ertje, een peuter, en een baby die iedere 3 uur wil drinken incl. nog 1 of meerdere nachtvoedingen, nee, daar knapt mijn humeur niet altijd van op. Als onze hond dan ook nog eens irritant gaat lopen doen (blaffen of sloopgedrag), het huis 1 grote puinhoop is, dan schiet ik ook wel uit mijn slof.
  Maar bij jouw komen er natuurlijk ook nog eens medische dingen bij.
  Ik denk dat het heel verstandig is om via de bedrijfsarts te kijken wat er mogelijk is. Halve dagen, of misschien iets minder dagen. Want zo gaat het toch niet?

  Succes en beterschap!

  #4207834 Quote

  Ooooh das niet leuk Tam! Hoop echt dat je er snel uitkomt en dat je werkgever een beetje mee wil werken… belangrijkste is, dan je goed op jezelf past! Dikke knuffel in ieder geval 🙂 ook van Jasmijn! Ik zal je over een tijdje mijn ervaringen laten weten… vooralsnog lijkt het me heel leuk om weer aan het werk te gaan….

  #4208024 Quote

  Balen! Maar pas goed op jezelf hoor, niemand heeft er wat aan als je helemaal uitvalt! (danwel thuis of op het werk….)
  Hoop dat je tot een goede oplossing op je werk kunt komen.

  En thuis….mijn motto is tegenwoordig: een opgeruimd huis is een teken van een verspild leven!!!

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen