Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1452569 Hoe Voelt Iedereen Zich

 • Auteur
  Berichten
 • #2458571

  Hoi,

  Bij mij zijn de hinderlijke kwaaltjes flink aan het afnemen, nog maar soms misselijk/duizelig en iets meer energie.
  Moet er wel al weer elke nacht uit om te plassen en begin uit mijn kleren te groeien, maar voel me best wel weer lekker gelukkig..
  En jullie??

  Gr MJ


  tamjo
  Bijdrager
  #4207973 Quote

  Hoi allemaal.

  Na bijna 2 wk op vakantie te zijn geweest ben ik er ook weer.
  Pfff als ik ’s ochtends op stond moest ik echt gelijk eten maar dat ging niet altijd gelijk en ja dan werd ik echt heel erg misselijk. Nu vanochtend hier thuis ook weer. Met moeite weer wat naar binnen werken maar het helpt gelukkig wel.
  Verder lag ik elke avond vroeg in bed want al mijn energie was op! Verder heb ik wel t gevoel dat mijn borsten ook wat gevoelig zijn. Kep er een paar dgn wat meer last van gehad maar t valt mij echt nog mee. En dan af en toe de twijffel hè! Van is het wel echt enzo. Gelukkig 18 aug de tweede echo en dan kunnen ze zien wanneer ik precies ben uitgerekend. En dan kunnen we t ook eindelijk aan alle vrienden enzo vertellen!

  Gr. Tamjo

  #4207979 Quote

  Hoi Tamjo en MJ natuurlijk 😉

  Ik ken dat gevoel van een lege maag!
  Misselijkmakend!
  Ben deze week ziek gemeld van het werk, want ik had allemaal ochtendvluchten en dat was echt niet gelukt.
  Heb nu standaard een banaantje naast mijn bed liggen, dus als ik ’s ochtends al vroeger wakker ben, eet ik liggend mijn naantje op. Moet zeggen dat dat wel erg helpt. En, heb ik het idee, dat kroepoek helpt tegen misselijkheid. Had begin van de week een paar uurtjes na het avondeten ook zo’n leeg gevoel en ipv chips heb ik toen wat kroepoek gegeten. Voelde me meteen stuk beter.

  Borsten zijn gevoelig inderdaad en we hebben vrijen even op een laag pitje staan, want daar krijg ik enorme buikkramp van.
  Verder droom ik ineens heel akelig, miskramen, misvormd kindje, radeloos zijn bij een huilende baby, echt vreemd…..
  Beetje onderbewuste zorgen misschien?

  Maar verder gaat alles prima! haha
  25 augustus 2e afspraak, kan niet wachten!

  xxx

  #4207980 Quote

  Ik ben nog steeds heel erg moe. Maar heb allerlei kwaaltjes die er niet bij horen maar wel zo zijn nadelen hebben omdat ik zwanger ben. Zo loop ik al 3,5 week met vreselijke kiespijn en omdat ik zwanger ben mag ik niets zwaarders gebruiken dan paracetamol. Ik krijg ook geen antibiotica. Ik heb nu al een kies laten trekken vanwege de ontsteking eronder en 2 keer een wortelkanaalbehandeling gehad. Zowel onder al boven zijn mijn kaken aan de linkerkant ontstoken. Ze kunnen eigenlijk niet veel meer doen totdat ik bevallen ben. Dus over de zwangerschap zelf heb ik niet te klagen maar de gevolgen ervan zijn wel even lastig.

  #4207994 Quote

  Hallo meiden,

  moet zeggen dat ik me wel goed voel,
  Alleen mijn zoontje van 3 wordt nu een week lang om 6uur al wakker en een uurt later is mijn kleine meid van 1 dan ook wakker, dus uitslapen is er nu niet bij. Met mijn mijn misselijjkheid valt het wel mee, daar had ik gelukkig bij mijn vorige 2 zwangerschappen ook niet echt last van. Het lijkt soms wel dat ik het eten in mijn keel blijft hangen. Maar borsten zijn niet gevoelig, ze zijn wel iets gegroeid!

  Nou succes met de kwaaltjes hoop voor iedereen dat ze na de 3e maand stoppen!!

  Groetjes Anne

  #4208017 Quote

  Hoi meiden,

  ik zit nu dan al op 12wk en 5dgn en de klachten zijn bij mij compleet verdwenen en kan ook gewoon weer alles eten en heb overal weer trek in.

  voel me eigenlijk helemaal niet zwanger, heb ook nog geen buik, alleen mijn borsten en tepels zijn al gigantisch.
  Net nog bij de vk geweest en het hartje gehoord 🙂

  nog even geduld en dan hoop ik dat jullie kwaaltjes ook helemaal weg zijn!!

  liefs
  nicole

  #4208019 Quote

  Ziek, zwak en misselijk!
  Ben bijna de hele dag beroerd, maar vooral in de ochtend. ’s ochtend ook veel overgeven. Geen zin in eten, vind alles VIES!
  Ben ook al paar weken thuis, kan zo echt niet gaan werken.
  Weet dat het over gaat met 12 -16 weken, heb het eerder meegemaakt met mijn zoontje.
  Maar ben ik de enige die hier zoveel last van heeft??
  P.

  #4208309 Quote

  IK ben nog steeds erg ziek, zwak en misselijk, Braak nog veel en idd luchtjes oh wat erg ik kan echt niet meer tegen de vuilnis bak die staat nu dan ook lekker buiten.
  Ook ik kan veel broeken niet meer lekker aan heb al echt een gezwollen buikje. Ik slaap gelukkig wel wat minder en ja ook ik moet er nu wel uit ’s nachts das dan weer minder.
  Ik heb als ik opsta niet veel last maar als ik iets heb gegeten begint de pret ik hou het nog veel op joghurt en fruit.

  #4208320 Quote

  Hoi, hier helaas ook ziek, zwak en misselijk. Ik loop bij een acupuncturist en het verlicht de boel wel iets. Voor de rest wil ik alleen maar op bed liggen. Ik ben nou al vier kilo afgevallen, je zou echt niet zeggen dat ik zwanger ben… Constant honger, maar ik krijg niets door mijn keel. Gelukkig heeft mijn man nu vakantie en kan veel met mijn zoontje doen. Vinden jullie dat overgeven ook zo smerig? Ik vind het echt walgelijk eerlijk gezegd… BRRRR
  Ik hoop echt zo dat de acupunctuur nog wat meer aan gaat slaan. Wie heeft er trouwens nog meer ervaring met acupunctuur??

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen