Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1452726 Die Ellendige Tandjes

 • Auteur
  Berichten
 • #2458728

  Sorry dames, maar ik moet echt even stoom afblazen. De laatste paar dagen gaat het gewoon niet zo lekker met Quinn. Volgens mij heeft hij flinke last van zijn 2 onder tandjes. En die willen er maar niet door komen lijkt het wel!!! We lopen nu al bijna een maand er mee te klooien. En nog kan ik niet echt zeggen van ja eindelijk ze zijn er door. Flessen drinken is momenteel ook wat bij hem. Vandaag zat hij zo weer opeens op 6 flessen terwijl hij al een poos op 5 flessen zit en zelfs van de week maar 4 flessen heeft gehad. Hij jammert, huilt en krijst veel. Veel dingen zijn maar eventjes goed en slapen is vandaag toch echt een drama. Hij heeft net 1,5 uur niks anders gedaan dan huilen en krijsen en ik heb werkelijk waar alles geprobeerd,t todat hij de fles kreeg en toen was het goed, maar nu begint de ellende weer. Pfff mijn geduld begint zo langzamerhand een beetje op te raken en ik raak wat geirriteerd. En natuurlijk heeft yordi vandaag ook nog eens zo’n dag dat hij de oortjes op bed heeft laten liggen………
  Ik gebruikte eerst chamodent voor Quinn. Maar had niet het idee dat dat goed hielp bij hem. Nu dentinox, maar ook dat werkt niet echt bij hem. Bijtringen wil hij niet hebben en hij knabbelt veel op zijn vuistje. Bealve rijstebloem zijn we nog niet weer met bijvoeding begonnen. Hebben jullie nog tips meiden????

  Liefs marielle Quinn 19 weken

  #4208078 Quote

  Oh ja was vergeten bij te vermelden dat we voor 2 weken terug geprobeerd hadden om een fruithap te geven of een bord rijstebloem pap, maar Quinn vindt het nog niks om van een lepel te happen. Misschien van het weeknd toch maar even weer proberen??

  #4208083 Quote

  oh jeehhh, ben ik een hele ontaarde moeder als ik zeg; zetpilletje?!

  Jasmijn krijste de boel ook bij elkaar en op een gegeven moment wist ik gewoon niet meer waar ik het zoeken moest. Dat meisje had er zoveel last van, kon ook totaal niet slapen en ik was echt ten einde raad. Gelukkig bracht paracetamol toen uitkomst voor zowel moeder als kind 🙂


  twiki
  Bijdrager
  #4208102 Quote

  Haha, ontaarde moeder, nee hoor!
  Heb Olivia van de week ook een zetpilletje gegeven omdat ze zo onrustig was, drinken was ook een drama. Dentinox helpt een beetje, maar niet helemaal. Het lijkt erop dat óf haar doorkomende tandje het probleem is, óf het tandje ernaast dat nog door moet komen.

  #4208107 Quote

  Ja het is hier ook een drama. Niet willen drinken, niet kunnen slapen, zure dunne luiers… Arme Quintus… Dentinox werkt bij hem wel redelijk, het is alleen snel weer uitgewerkt. Dat van die zetpil dat vind ik een goed idee. Ga ik hem vanavond geven voor het slapen gaan, hopelijk kan ie dan even tot rust komen.


  Sab82
  Bijdrager
  #4208138 Quote

  Pfffffff, tanden…. kan het woord alleen al niet meer horen, wil ze nu eerst zien! Maar een zetpil biedt perspectief, durfde het eerst niet zo goed, maar nu ik hoor dat meer moeders dat doen, ga ik er vannacht waarschijnlijk ook voor.

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen