Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1453034 Piercings Bloos Bloos

 • Auteur
  Berichten
 • #2459036

  Oke, een beetje een genant onderwerp maar stiekum hoop ik toch dat iemand er ervaring mee heeft. tegenwoordig zijn tepel en navel piercings vrij veel voorkomend. daar zijn ook prima oplossingen voor oa zwangerschapssieraden. Maarrrrrrrrrrrrrrr…. nu heb ik (behalve bovenstaande) ook 2 zo geheten intiem piercings. Ik wil natuurlijk niet dat mijn beebie straks met mijn piercing ter wereld komt hahaha. weet iemand of deze piercings kunnen blijven zitten?? Straks met de eerste echo, deze doen ze vaginaal, moet ik ook wel even slikken. heb al wel de verloskundige ingelicht, en zij reageeerde heel nuchter.

  #4208416 Quote

  Hoi hoi!

  Ik heb er geen ervaring mee (ben al heel stoer met 2 gaatjes in mijn oren :)), maar het lijkt me voor jezelf niet prettig als je gaat bevallen en die dingen daar zitten.
  Ten eerste voor de hygiëne (bloed etc wat er tussen kan zitten) en de krachten die je op je hele vagina uitoefent tijdens de bevalling.

  Kun je ze niet even tijdelijk uitdoen?

  groetjes,
  Juul

  #4208433 Quote

  Hoi,

  Ik denk dat je die gewoon kan laten zitten, misschien dat je ze beter uit kan doen als je bijna gaat bevallen.
  Ook met een echo hebben ze dat vast al eens gezien, denk niet dat dat een probleem is!

  Gr MJ

  #4208449 Quote

  Lijkt mij voor jezelf niet zo lekker met bevallen…maar zou gewoon even vragen aan de verloskudige…niet is te gek hoor..die zien zoveel!

  #4208520 Quote

  Zou ze voor jezelf uitdoen. Ze kunnen namelijk gaan ontsteken later in de zwangerschap, had ik wel

  #4208534 Quote

  oke… super bedankt voor jullie reacties.
  ik ga zeker overleggen met de verloskundige.
  wat de hygienne betreft hebben jullie een belangrijk punt. dat moet top zijn. misschien kunnen ze inderdaad net voor de tijd uit, en ze hoeven niet direct terug, als ik de gaatjes maar open houd. met borstvoeding ook. lijkt me erg onhandig sabbelen met zo’n stukkie metaal in je mond.

  read more image Lees ook: Zwanger, en nu?
  #4208693 Quote

  ik heb de piercer inderdaad benaderd. hij is partime piercer en werkt verder in t ziekenhuis. dus leek mij de beste infobron. Hij zegt dat het bij een ziekenhuis bevalling zeker een punt zal zijn. ze doen in t ziekenhuis wat strikter daarin dan bij een thuis bevalling. hij raad verder ook aan om t met de verloskundige te bespreken. vooral met oog op hinder tijdens de bevalling en de nazorg.

  #4208769 Quote

  Beter advies kun je daarmee denk ik dan ook niet inwinnen. Succes ermee in ieder geval (en niet blozen om je vraag, neem aan dat je erachter stond toen je alles erin liet prikken…;))

  #4208804 Quote

  Ook ik heb er geen ervaring mee maar een vriendin van mij wel . Haar werdt geadviseerd om hem er toch uit te halen ivm infectie gevaar, uitschuren door dat in de heat off the moment de verloskundige het hoofdje pakt maar ook de piercing, en ook kan het soms voor komen dat de kleine met een uitgestoken handje te wereld komt er er dus ook ik kan haken. dus ja ik denk dat het het beste is om hem er even uit te halen.

  succes meid.

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen