Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1453605 Zwanger Geweest

 • Auteur
  Berichten

 • mamma
  Bijdrager
  #2459607

  Dag allemaal,

  waarschijnlijk zit ik niet in het juiste forum, maar ik hoop dat dat niet erg is.

  Laatst is er iets vreemds gebeurd. Ik slikte al bijna 3 maanden de pil (ben 3,5 maand geleden bevallen van een prachtzoon) toen ik plotseling het gevoel had dat ik zwanger was. Ik kan niet verklaren waarom, maar het was wel heel sterk. Ik bedacht me dat het wel zou kunnen, want ik was een poosje aan de diarree geweest. Ik stopte meteen met de pil, Diane35 kan namelijk afwijkingen bij jongens veroorzaken, ook al moest ik nog 10 dagen. Woensdag nam ik de laatste pil. Ik verloor toen al een beetje bloederig slijm en dat hield een paar dagen aan. Normaal heb ik hier nooit last van, ben altijd heel regelmatig ongesteld ook zonder pil.
  Het was nog te vroeg voor een test, want ik had nog geen periode gemist.
  Zaterdag was het zwanger-gevoel helemaal verdwenen en zondag werd ik heel heftig ongesteld (buik/rugpijn, ook nu dinsdag zelfs nog).
  Het is wel raar, een week lang gedacht zwanger te zijn. Was niet gepland, maar wel gewenst als het zo zou zijn. En nu toch niet. Voel me een beetje vreemd. Zou ik me alles hebben verbeeld of was er echt iets?

  Groetjes,
  E.

  #4208965 Quote

  hoi E.
  het zal goed kunnen hoor dat je toch zwanger bent geweest. ook al is dat wel snel na je bevallingl het kunnen natuurlijk ook je hormonen geweest zijn.


  Bloempje27
  Bijdrager
  #4209467 Quote

  Na je bavalling ben je de eerste keer altijd veel heftiger ongesteld. Ben je na je bevalling gelijk met de pil begonnen of heb je nog uit jezelf gemenstrueerd? Dat zou ook een oorzaak kunnen zijn!


  mamma
  Bijdrager
  #4210689 Quote

  Hartelijk bedankt voor jullie reacties!

  Het was al de vierde keer ongesteld, ik was eerder gestopt met de strip (zie verhaal hierboven).

  Ik weet niet wat het was, maar het is in ieder geval geen zwangerschap geworden. Maar goed ook wat mij betreft, want 3 maanden is inderdaad een beetje snel. (Als het wel zo was geweest was hij/zij welkom geweest hoor!)

  Eerst nog maar eens een jaartje aan de pil, even m’n lichaam laten bijkomen. Daarna zien we wel of/wanneer de Heer ons nog een kindje wil geven.

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen